Galatasaray - Mersin İdmanyurdu maçının ilk 11'leri


Süper Lig'in 4. haftasında saat 20.15'te Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray - Mersin İdmanyurdu maçının ilk 11'leri belli oldu. Karşılaşmanın ilk 11'leri ve takım kadroları şöyle:

Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Süleyman Özay
Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih Kaya, Hakan Balta, Olcan, Yasin, Selçuk İnan, Jose Rodriguez, Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz
Mersin İdmanyurdu: Zülfikar, Serkan Balcı, Servet Çetin, Sadıku, Gökçek Vederson, Murat Ceylan, Welliton, Mitrovic, Rahman Khalili, Ricardo Suarez, Nakoulma

Öte yandan iki ekip karşılaşma ile birlikte ligde 29. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 28 müsabakada Galatasaray, 15 kez sahadan 3 puan ile ayrılırken, Mersin İdmanyurdu ise 3 karşılaşmada gülen taraf oldu. 10 müsabakada ise taraflar sahadan 1'er puanla ayrıldı. Bu karşılaşmalarda sarı kırmızılılar, rakip filelere 35 gol atarken, kalesinde ise 17 gol gördü.

Galatasaray, Mersin İdmanyurdu ile sahasında oynadığı 14 karşılaşmada da yenilgi yüzü görmedi. Bu karşılaşmalarda 11 galibiyet ve 3 beraberlik elde eden sarı kırmızılılar, 14 maçın sekizinde ise gol yemedi.

Sarı kırmızılılarda sakatlıkları süren Hamit Altıntop ve Chedjou'nun yanı sıra kart cezalısı Carole, Mersin İdmanyurdu'na karşı forma giyemeyecek.

YENİ TRANSFER JASON DENAYER YEDEKLER ARASINDA

Galatasaray'ın İngiliz ekibi Manchester City'den kiralık olarak kadrosuna dahil ettiği Jason Denayer, yedekler arasında yer aldı. Başarılı savunmacı, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'ndan şans bulması halinde ilk kez sarı kırmızılı formayı giymiş olacak.
CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray - Mersin İdmanyurdu maçının ilk 11'leri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER