Gaziantepspor, Fenerbahçe'yi eli boş göndermek istiyor


Gaziantepspor, haftasonu sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Mutlu Topçu, zor bir maça çıkacaklarını söyleyerek, "Kendi sahamızda oynayacağımız için daha arzulu, istekli olmak zorundayız. Mücadeleyi kazanmak istiyoruz." dedi.

Kırmızı siyahlı ekip, Fenerbahçe maçının yanısıra yarın kendi sahalarında Gölcükspor'la oynayacakları Türkiye Kupası 3'üncü tur maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde sürdürdü. Teknik ekip yönetiminde taktik ağırlık bir çalışma yapan Gaziantepsporlu futbolcular, iki maçtan da galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Zor bir maratonun kendilerini beklediğini söyleyen teknik direktör Mutlu Topçu, "Yarın Gölcükspor'la oynayacağız. Daha önce de futbolcu arkadaşlarımızla bunu konuşmuştuk. Bu ay içerisinde 4 tane lig maçı, eğer gruplara kalırsak 3 tane de kupa maçı oynayacağız. Dolayısıyla yoğun bir aya girdik. Yarın da özellikle kendilerine şans veremediğimiz veya az şans verdiğimiz oyuncuları değerlendireceğiz. Onlar için de şans olacaktır. Performansları bizler için çok önemli. Gösterdikleri performanslara göre daha sonraki günler ve haftalarda inşallah kendilerinden yararlanma imkanı bulacağız." diye konuştu.

Haftasonun da Fenerbahçe ile mücadele edeceklerini ifade eden Topçu, "O da tabii ki zor bir mücadele. Kendi sahamızda oynayacağız. Bunun farkındayız. Daha arzulu, istekli olmak zorundayız. Ama Fenerbahçe de çok iyi bir takım. Zor bir maç olacak. Elimizden geleni en iyi şekilde yapıp Fenerbahçe mücadelesini kazanmak istiyoruz." açıklamasında bulundu.

Kırmızı siyahlı takımın önemli oyuncularından Vranjes'in sakatlığına da değinen Topçu, "Vranjes'in milli takımdan geldiğinde ufak bir sakatlığı vardı. Antrenmanlara çıktı ama daha sonra bıraktı. Gelinen aşamada biraz daha ciddi şekilde sakatlığı devam ediyor. Kendisinden sanırım devreye kadar yararlanamayabiliriz." ifadelerini kullandı.

FUTBOLCULARA FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ BAKLAVA DOPİNGİ

Öte yandan hafta sonu kendi sahasında Fenerbahçe ile zorlu bir maça çıkacak olan Gaziantepspor'a taraftarlardan da destek geldi.

Gaziantep Taraftarlar Derneği'nden bir grup antrenman öncesinde teknik direktör Mutlu Topçu'yu ziyaret etti. Ardından antrenmanın yapıldığı sahaya geçen taraftarlar, futbolculara baklava ikramında bulunarak, takımın Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılmasını istediklerini söyledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Gaziantepspor, Fenerbahçe'yi eli boş göndermek istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER