Geçici bütçe yarın Meclis Genel Kurulu'nda görüşülecek


Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nun 14'üncü birleşimi açıldı. Birleşimi TBMM Başkanvekili Mehmet Akif Hamzaçebi yönetiyor. AK Parti Grup önerisinin kabul edilmesiyle Meclis'in çalışma saatleri belli oldu. Çarşamba günü Geçici Bütçe Kanun Tasarısı'nın görüşmelerine başlanacak. Çalışma saatleri de 14.00'te başlayıp 24.00'e kadar devam edecek.

Perşembe günü ise yine geçici bütçe kanunu tasarısının görüşmelerine devam edilecek ve çalışma saatleri de 14.00'te başlayıp bitimine kadar devam edecek. Çalışmalar perşembe günü bitmemesi hâlinde geçici bütçe kanununun görüşmelerine cuma günü de devam edilecek. Cuma günü de yine saat 14.00'ten bitimine kadar çalışılacak.

AK Parti Grup önerisinde ocak ayının sonuna kadar çalışma saatleri de belirlendi. Salı günleri çalışma saatleri 15.00-20.00 şeklinde olacak, çarşamba ve perşembe günleri ise 14.00-20.00 saatleri arasında çalışılacak. Her hafta salı günleri yine önceki yasama dönemlerinde olduğu gibi denetim konularına ayrıldı ve salı günleri her hafta bir saat sözlü sorular görüşülecek. CİHAN
<< Önceki Haber Geçici bütçe yarın Meclis Genel Kurulu'nda görüşülecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER