Gençler güreş şampiyonaları başladı


Gençler Türkiye Şampiyonaları Tokat ve Rize'de başladı. Serbest stil mücadeleleri Tokat Ali Yücel Spor Salonu, grekoromen stil de Rize Yeni Şehir Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Şampiyonanın açılışında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, Tokat Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu ve Türkiye Güreş Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Fidan birer konuşma yaptı.

Tören sonunda Tokat Valisi Cevdet Can ve Tokat Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu'na güreşe verdikleri destek ve hizmetleri için Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın adına Türkiye Güreş Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Fidan teşekkür hediyesi takdim etti.

Tören Tokat Anadolu İmam Hatip Lisesi Mehter Takımı gösterisiyle son buldu. Konuşmaların ardından 48 ilden 280 civarında güreşçinin katıldığı güreşlerde bugün 50, 66 ve 98 kilolarda eleme maçları yapıldı. Güreşlere yarın da devam edilecek.

Rize Yeni Şehir Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek grekoromen stil güreş şampiyonasına 45 ilden 300'e yakın sporcunun katılması bekleniyor. Grekoromen güreşlerde de 50, 66 ve 98 kilolarda eleme maçları yapılacak. Şampiyona pazar gününe kadar devam edecek.

CİHAN
<< Önceki Haber Gençler güreş şampiyonaları başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER