Giresunspor - Fenerbahçe maçında ilk 11'ler belli oldu


Türkiye Kupası H Grubu 3. hafta maçında Giresunspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmada takımların ilk 11'leri belli oldu.

PTT 1. Lig ekibi Giresunspor'un sahasında saat 20.45'te başlayacak Giresunspor - Fenerbahçe maçında hakem Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Grupta oynadığı ilk iki maçta (Tuzla: 2-1, Antalyaspor: 4-2) iki galibiyet alan konuk sarı lacivertli ekip 6 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Ev sahibi Giresunspor ise yıllar sonra bir büyük takımı ağırlamanın heyecanını yaşarken, maça çevre il ve ilçelerden büyük ilgi olduğu belirtildi. Giresunspor, grupta geride kalan iki maçta aldığı iki yenilgi (Antalyaspor: 1 - 2, Tuzlaspor: 0 - 1) ve -2 averajla puansız son sırada bulunuyor.

Giresunspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maçta takımların ilk 11'leri ise şöyle:

Stat: Giresun Atatürk
Hakemler: Yaşar Kemal Uğurlu, Serkan Çimen, Osman Karakaş
Giresunspor: Eser Altın, Onur Demir, Özgür Yılmaz, Hüsamettin Tut, Rızvan Şahin, Sandro Ferreira Andre Nascimento, Fevzi Özkan, David Solomon Abwo, Waldison Rodrigues De Souza, Herve Christian Tchami Ngangoue, Vedat Muriç
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Josef De Souza, Ozan Tufan, Lazar Markovic, Luis Nani, Jose Fernandao
CİHAN
<< Önceki Haber Giresunspor - Fenerbahçe maçında ilk 11'ler belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER