Gökçek, Ahmet Hakan'dan kazandığı elbiseyle poz verdi


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gazeteci Ahmet Hakan ile 1 Kasım seçimleriyle ilgili girdikleri iddiadan kazandığı takım elbiselerini basın mensuplarına gösterdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, önümüzdeki dönemde Ankara'da gerçekleştireceği projelerle ilgili bilgi verdi. Başkanlık makamında gazetecilerle bir araya gelen Gökçek, projelerle ilgili kısa bir sunum yaptı. Sunumun ardından basın toplantısından müsaade isteyip kalkan Gökçek, Ahmet Hakan'la ilgili açıklama yapacağını söyledi. Bunun ardından gazeteciler Gökçek'in odasının kapısına gidip merakla beklemeye başladı. Bir süre sonra elbisesini değiştiren Gökçek, Gazeteci Hakan ile girdikleri iddiadan kazandığı takım elbiseyi giyerek tekrar toplantıya döndü. 1 Kasım seçimleri öncesinde Gazeteci Ahmet Hakan Coşkun ile seçim iddiasına girdiklerini ifade eden Gökçek şöyle konuştu: "Ahmet Hakan bir arkadaşla birlikte beni aradılar. Bu seçimle ilgili seninle iddiaya girmek istiyoruz dediler. Ak Parti yüzde 42'den fazla oy alamaz diye. 'Ahmet hemen kabul ettim' dedim. 42'nin altı senin, üstü benim olsun dedim. Ne olacak dedim. Öyle ucuz olmaz, üç bin liralık bir takım elbisesine iddiaya girdik. AK Parti 49,5 alınca Ahmet biraz morardı. Açtım telefonu 'Ahmet takım elbiseyi gönder' dedim. 'Abi param yok' dedi. 'Yazarım, mahcup olursun' dedim. İki tane takım göndermiş. 7'de bir fiyatına alıp bunları göndermiş. Bir nevi iddiada dolandırıcılık bu. Ama sözünde de yarım yamalak durmuş oldu. Ahmet'ten alacağım var. Kısmet olursa 2 bin 200 lira alacağım."

Ahmet Hakan'ın üç bin liralık takım elbise yerine daha ucuzunu aldığını söylemesi üzerine orada bulunan bazı gazeteciler Gökçek'in Ahmet Hakan'dan alacağı paradan feragat etmesini istedi. Bunun üzerine Gökçek, Ahmet Hakan'dan isteyeceği 2 bin 200 liradan vazgeçti.

Bir gazetecinin PKK'nın camileri yakması ile ilgili soru sorması üzerine Gökçek, PKK'nın hiçbir zaman camilerin yanında olmadığını söyledi. PKK'nın Kürt halkını temsil etmediğini anlatan Gökçek, PKK'nın yönetiminin Taşnak Ermenilerinde olduğunu öne sürerek; "Bunlar tamamen türkün kürdün düşmanı olan Ermenilerdir. Dolayısıyla bunların din düşmanlığı ve cami düşmanlığı yapmasından daha doğal bir şey yoktur." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Gökçek, Ahmet Hakan'dan kazandığı elbiseyle poz verdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER