Gökhan Süzen: Bilic benimle alay etti

Beşiktaş'la yolları resmen ayrılan Gökhan Süzen, eski kulübünde beraber çalıştığı isimler hakkında ağır eleştirilerde bulundu.

Gökhan Süzen: Bilic benimle alay etti

Beşiktaş'ta geçtiğimiz günlerde Sezer Öztürk'le birlikte sözleşmesi feshedilen Gökhan Süzen, eski teknik direktörü Slaven Bilic ve siyah-beyazlıların eski sportif direktörü Önder Özen'i hedef alan çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
Kendisine karşı psikolojik bir savaş açıldığını belirten Gökhan Süzen, “Yıldırma politikası uygulandı. Yokmuşum gibi davranıldı” dedi. Siyah-beyazlı takıma 2012-2013 sezonunun devre arasında transfer olan 28 yaşındaki oyuncu, o sezon 12 kez forma giydi. Ertesi sezon A2 Takım’a gönderilirken 1 maça çıktı. Geçtiğimiz sezon ise Gaziantepspor’a kiralandı. Bugün Gazetesi'ne verdiği röportajda sessizliğini bozan Gökhan Süzen, siyah-beyazlı yönetime veryansın etti.   
 
"Pes etmemi istediler"

Kendisine karşı yıldırma politikası uygulandığını belirten Gökhan, “Pes etmem için psikolojik bir savaş yürütüldü. 1.5 ay beni çift kale maçta oynatmadılar. Bucaspor’la yapılan kupa maçında yedeklerin tamamı oynadı. Beni yine oynatmadılar. Bilic, bir lig maçı öncesi çift kalede beni as takımda görevlendirdi. Isındık tam oyun başlayacak. Benden yeleği aldı. Maçta görev vermedi. Yokmuşum gibi davranıyorlardı.” dedi.
 
"Birinci sorumlu Özen"

Siyah-beyazlıların eski sportif direktörü Önder Özen hakkında açıklamalarda bulunan Gökhan, “Özen, televizyondayken benden övgüyle bahsederdi. Beşiktaş’ta göreve başladığında benimle özel bir görüşme yaptı. Tahtaya benim ismimi yazdı. Önce, ‘Sol arkada sen oynayacaksın, sol önde Olcay oynayacak’ dedi. Sonra ne oldu bilmiyorum. Tavrı çok değişti. Kadro dışı bırakılmam da birinci sorumlu olduğunu düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.
 
"Benimle böyle konuşamaz"

Beşiktaş’ta 2 sezon teknik direktörlük yapan Hırvat teknik direktör Slaven Bilic’le arasında geçen bir diyaloğu aktaran deneyimli futbolcu, “Ara transfer döneminin bitimine 3 gün kala benimle bir konuşma yaptı. ‘İyi çalışıyorsun, senden memnunum. Seni oynatabilirim. 5 maçta ya da 3 maçta yer alabilirsin. Ya da hiç oynatmayabilirim. En iyisi sen git’ dedi. Resmen alay etti. Ben de tercümanına ‘Ben böyle alaycı bir dille konuşulacak biri değilim. Benimle böyle konuşamaz. Aynen bunu kendisine tercüme et’ dedim.” ifadelerini kullandı.
 
Kadro dışı bırakılmasının, idari menajer Semih Usta tarafından kendisine mail yoluyla bildiridiğini belirterek, “Kendisini aradım. ‘Bana bunu telefon ederek, erkek gibi yüzüme söyleyecek birisi yok mu?’ dedim.” şeklinde konuştu.
<< Önceki Haber Gökhan Süzen: Bilic benimle alay etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER