GÖR-BİR üyeleri terörü lanetledi


Nevşehir Görmeyenler Kültür ve Dayanışma Derneği (GÖR-BİR) üyeleri ellerinde Türk bayraklarıyla dernek hizmet binasının önünde toplanarak terör örgütlerini ve destekleyenleri lanetledi.

'Teröre lanet' eylemine katılan dernek üyeleri, terörle mücadele sırasında şehit olan asker ve polislerin ruhuna da dua etti. Burada konuşan GÖR-BİR Başkanı Erol Mutlu, Türkiye'de 6 aydır terör olaylarının arttığını belirterek, ilerleyen günlerde alınan tedbirler sonucunda sona ereceğine inandıklarını söyledi.

Terörden kimseye bir faydanın gelmeyeceğini vurgulayan Mutlu, "Hükümetimize terörün bitirilmesi noktasında güveniyoruz. Polise, askere el kaldıranların daima karşısındayız. Ülkede huzuru güvenlik güçleri sağlıyor. PKK'lı öldürüldükten sonra taziye çadırı açanları, bunları ziyaret edenleri de şiddetle kınıyoruz." dedi.

GÖR-BİR Başkan Yardımcısı Hafız Mahmut Kemikkıran ise konuşmasında, terörü, terörün yanında olanları, Türk milletinin bölünmez bütünlüğüne uzanan elleri ve dilleri lanetlediklerini belirtti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve tüm hükümete terör mücadelesinde üstün başarılar dilediklerini kaydeden Kemikkıran, "Allah, devletimize, hükümetimize ve milletimize zeval vermesin. Türk milleti, büyük, kahraman ve asil bir millettir. Terörden asla korkmuyoruz, korkmayacağız. Terör eylemleri asla bizi yıldıramaz." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların sonrasında ellerinde Türk bayraklarıyla gelen dernek üyeleri 'Teröre hayır', 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez', 'Kahrolsun PKK', 'Türk-Kürt kardeştir, PKK kalleştir' sloganları attı. Dernek binasının önüne ise 'görmüyoruz ama yüreğimiz yeter' yazan afiş asıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber GÖR-BİR üyeleri terörü lanetledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER