"Gözümüzün önünde, göz göre göre başladı bu süreç"



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tokat Milletvekili adayı Ayhan Özçelik, Ankara'da yaşanan ve 95 kişinin ölümüyle sonuçlanan terör saldırısını nefret ile kınadıklarını ifade ederek, Türkiye'nin adım adım kaos ortamına sürüklendiğine dikkat çekti.

Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol ile beraberinde MHP Tokat Milletvekili adayı Ayhan Özçelik Başçiftlik ilçesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Özçelik, yaşanan terör hadisesinin altını çizerek, "Gözümüzün önünde, göz göre göre başladı bu süreç. Topyekun, ülke olarak milli bir ruhla birleşip, bu güzel ülkeyi Ortadoğu'yu ateş çemberine çevirmemek için ortak akılla hareket etmeliyiz. Hepimizi itidalli olmaya davet ediyorum. Bu topraklarda biz büyük badireler atlattık. Bunların da üstesinden gelecek potansiyele sahibiz. Herkesi, bu olayların üzerine büyük bir hassasiyetle gitmeye davet ediyorum. Eskiden bu tür olayları Arap baharının yaşandığı ülkelerden duyardık, bu tür haberleri o ülkelerin başkentlerinden izlerdik. Bugün Türkiye, bu tür saldırıları Başkenti'nde yaşıyor." diye konuştu.

Seçim beyannamelerini vatandaşa anlatan Özçelik, sözlerini şöyle sürdürdü: "Toprak arazi reformunu gerçekleştireceğiz. Tarımda rekabet gücünü ve çiftçilerimizin gelirini artırmak için mazot, gübre, yem, elektrik gibi tarımsal girdilerden vergi almayacağız. Böylece mazotu 1 lira 75 kuruştan vereceğiz. Yüksek verim ve kalitede tohum, fide ve fidan geliştirilmesi ve üretimini destekleyeceğiz. Buğday, mısır, ayçiçeği, çeltik, fındık, incir, üzüm, kayısı, zeytin, yerfıstığı ve enerji bitkileri için fiyat garantisi vereceğiz. Et ve sütte garanti fiyat uygulamasına geçeceğiz. Hazine ile olan arazi uyuşmazlıklarını giderecek ve 2/B sorununu adil ve hakkaniyete uygun şekilde çözüme kavuşturacağız. Alacakların vasfı ne olursa olsun icra ve haciz uygulamaları sonucu hiç kimsenin gelirinin asgari ücretin altına düşmesine izin vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızı, tüketici kredisi ve kredi kartlarından kaynaklı borç ve yüksek faiz sarmalının neden olduğu yoksulluk tuzağından kurtaracağız."

"HALKIMIZ DERTLİ"

Seçim çalışmaları kapsamında pazar esnafıyla görüşen MHP Tokat İl Başkanı Fatih Demirkol da, esnaf ve tüketici haklarının MHP iktidarı döneminde sonuna kadar korunacağını söyledi. Demirkol, "Vatandaşımız 'Umudumuz sizsiniz. Biz vatandaş olarak zor şartlarda ekmek parası kazanıyoruz, ürünlerimiz para etmiyor' diye yakınıyor. Biz de bu ilgi ve desteğe kayıtsız kalmayacağız." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber "Gözümüzün önünde, göz göre göre başladı bu süreç" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER