"Gündem Bahoz Erdal ile oyalanıyor"

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bayram tatilinde trafik kazalarında yaşamını yitirenleri rahmetle andı. Destici, Gündemin ‘Bahoz Erdal öldürüldü’ haberleri ile meşgul edildiğini ve şehitlerin ikinci plana atıldığını dile getirerek Suriyeli mültecilere vatandaşlık verilmesi konusununa ve eski BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasına verilen takipsizlik kararına karşı olduklarını dile getirdi.

Hükümet'ten flaş "Bahoz Erdal" açıklaması

Video: Arşiv

Bayram tatilinde trafik kazalarının çok fazla yaşandığına dikkat çeken Destici, “Bayramda trafik kazasında hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet diliyor, yaralılara acil şifalar niyaz ediyorum. Bu bayramda hiç olmadığı kadar çok kaza yaşandı.” dedi.

"GÜNDEM BAHOZ ERDAL İLE OYALANIYOR"

Gündemin Bahoz Erdal öldürüldü haberleri ile oyalandığını dile getiren Destici, “Yine şehitlerimiz oldu. Hakkari, Mardin ve Van’da yaşanan saldırılarda hayatını kaybeden şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Bu kadar şehit var fakat basın Bahoz Erdal ile oyalanıyor. Türkiye’nin Terör ile mücadelesi buraya odaklanmış gibi bir nokta oluşturulmaya çalışılıyor. Bunların hepsi birer algı operasyonudur.” dedi.
DESTICI: "GUNDEM BAHOZ ERDAL ILE OYALANIYOR" ANKARA(DHA)

"MÜLTECİLERİN VATANDAŞLIĞA İHTİYACI VAR MI?"

Türkiye’de bulunan Suriyeli mültecilere vatandaşlık verilmesinin gerekli olmadığını dile getiren Destici, “Suriye’de yaşanan hadiseler açık ve net. İktidarın Suriye politikasının çöküşünü göstermektedir. Bunun ağır bedelini önce Suriyeliler sonra Türkler ödemektedir. Vatandaşlığa Suriyelilerin ihtiyacı var mı? Mültecileri vatandaşlığa almak PKK, PYD ve İŞİD örgütlerine yardım etmek, hizmet etmek demektir.” dedi.

"ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ"

BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun takipsizlik kararı ile sonuçlanan davasına sonuna kadar karşı olduklarına değinen Destici, “Şehit Muhsin başkanımızı elim hadisesinde kaybettik. Umut ile bekledik ki, bu mesele ortaya çıksın bu dosya aydınlatılsın. Maalesef sekiz yıllık süreçte 130 klasörden çıkan sadece üç sayfalık takipsizlik kararı. Eski davada takipsizlik kararı veren hakim üst makama yükseldi fakat bu takipsizlik kararını bozan hakim ise sürgüne başka bir şehre gönderildi. Bu davanın sonuna kadar peşinde olacağız ve asla vazgeçmeyeceğiz.” dedi.

DHA
<< Önceki Haber "Gündem Bahoz Erdal ile oyalanıyor" Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER