14 Şubat Sevgililer Gününüz kutlu olsun!

Bugün Batı'dan bize gelen "14 Şubat Sevgililer Günü" kutlama furyası yaşanıyor. Ola ki siz de bu furyadan etkilenip sevdiğinize bir hediye almak isteyebilirsiniz. İşte bu haberimiz tam size göre...

14 Şubat Sevgililer Gününüz kutlu olsun!

Kimse Yok Mu’dan sevgi gününe özel anlamlı bir hediye arayanlar için dört ayrı bağış kampanyası ile alternatif hediye seçenekleri var...


14 Şubat Sevgililer Günü için en anlamlı hediyeler!

Kimse Yok Mu, 14 Şubat Sevgililer Günü için anlamlı bir hediye arayanlar için dört ayrı bağış kampanyası ile alternatif hediye seçenekleri sunuyor.
   
Dünya genelinde yardımlarını sürdüren Kimse Yok Mu, ihtiyaç sahibi insanların hayatını kurtaran ve aydınlatan kampanyalarına, 14 Şubat’ta sevdiklerine eşsiz ve anlamlı hediye vermek isteyenleri de katıyor.  Bu kampanyalarla dileyenler su sıkıntısı çekilen Afrika ’da sevdiği adına bir su kuyusu açtırıyor dileyen bir katarakt hastasının gözlerinin ışıkla buluşmasına yardımcı oluyor. Bir öğrenciye burs vererek ya da bir yetimi sevindirerek alacağı özel sertifikayı sevdiğine hediye edenler ise ona olan sevgisini dünyayla paylaşıyor. Bağışçılar sadece özel bir sertifikaya değil, aynı zamanda bir iyilik ajandasına sahip oluyor.

Kimse Yok Mu’nun 14 Şubat kampanyası, sevginizi sadece sevdiğinize değil dünyaya göstermenin yolunu açıyor. Sevdiğinize sunduğunuz hediyeler, binlerce kilometre uzaklıktaki başka insanlar için umut ışığı oluyor.

-Kimse Yok Mu’dan sevgi gününe özel alternatifli kampanyalar-

Kimse Yok Mu kampanyasının ilk alternatifinde, 100 dolar bağış karşılığında bir katarakt hastasının gözü muayene ve ameliyat edilecek. Bugüne kadar gerçekleştirilen katarakt kampanyasında 12 bin hastaya ulaşan Kimse Yok Mu, “Sevenler”in destekleriyle çok daha fazla hastayı ışıkla kavuşturmaya hazırlanıyor.

Kimse Yok Mu’nun bir diğer alternatifi ise “Bir Çocuk Okutuyorum” kampanyası. 200 TL bağış sayesinde Kimse Yok Mu’ya başvuran ihtiyaç sahibi ailelerin çocukları eğitim bursuna kavuşuyor. Somali, Sudan gibi ülkelerin de aralarında bulunduğu 16 ülkedeki yetim çocukların yüzleri de sevdikleri için bağışlanacak olan 360 dolar ile gülecek.

Afrika’nın suya hasret beldelerindeki insanların sağlıklı ve temiz içme suyuna kavuşturmak da yine bu kampanyalarla mümkün. 3 bin dolarlık bağış karşılığında, Afrika’da seçecekleri bir ülkede sevdiği adına su kuyusu açtırarak onun adını ölümsüzleştirebilecek.

Kampanya kapsamındaki bağışlar,  onlinebagis.kimseyokmu.org.tr adresinden kabul edilecek. Bağış yaparken açıklama kısmına ‘Sevgi’ için olduğunun belirtilmesi gerekiyor. Kampanyaya katılanlara, teşekkür ve belgesi ve iyilik ajandası özel olarak gönderilecek. 

Diğer bağış yöntemleri için de www.kimseyokmu.org.tr adresinden detaylı bilgi alınabiliyor...
<< Önceki Haber 14 Şubat Sevgililer Gününüz kutlu olsun! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER