17 Aralık'a takipsizlik verilmesine ilk tepki Bahçeli'den geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya'da düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

17 Aralık'a takipsizlik kararına ilk tepki Devlet Bahçeli'den

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasına takipsizlik kararı verilmesine ilk tepki MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den geldi. 

Antalya'da düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Rüşvet ve yolsuzluk çeteleri, kara paracılar, altın kaçakçıları, kutucular, kasacılar arazi yağmacıları, hazine hortumcuları, AKP’yi hücrelerine kadar ele geçirmiştir" dedi.

Bahçeli'nin konuşması şöyle devam etti:

"Haram yiyen aranıyorsa 17-25 Aralık’ta suçüstü basılan faillere bakılmalıdır. Rüşvet ve yolsuzluk çeteleri, kara paracılar, altın kaçakçıları, kutucular, kasacılar arazi yağmacıları, hazine hortumcuları, AKP’yi hücrelerine kadar ele geçirmiştir. Villada para eritemeyen soyguncular, AKP’nin belgeli ve ispatlı hırsızları olarak tarihe geçmiştir. Çok şükür çiğ süt içmediğiniz için karnınızda ağrı da yoktur. Hesabını veremeyeceğimiz karanlık ilişkimiz, altından kalkamayacağımız bulanık ve sorunlu bir yönümüz., acaba gün gelir karşımıza çıkar mı diye içten içe kaygılandığımız bir açığımız da bulunmamaktadır."



<< Önceki Haber 17 Aralık'a takipsizlik verilmesine ilk tepki Bahçeli'den geldi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER