28 Şubat dönemi bakanından çarpıcı açıklama

Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. Ziyattin Tokar, hükümete 28 Şubat ve İsrail ilişkileri üzerinden çarpıcı göndermelerde bulundu..

'28 Şubat'ın en büyük kazananı Recep Tayyip Erdoğan'dır!'


Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı M. Ziyattin Tokar, Samanyolu Haber'de yayınlanan Günlük programında Samanyolu Ankara Temsilcisi Abdullah Abdulkadiroğlu’nun sorularını cevapladı.

28 Şubat döneminde Rafah-Yol hükümetinde Çevre Bakanı olan Tokar, Başbakan Erdoğan'ın seçim meydanlarında 28 Şubat'ı kullanmasına tepki gösterdi.

"28 ŞUBAT'IN EN BÜYÜK KAZANANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR!" 

O dönem çok büyük bir toplumsal baskı altında bulunduklarını, sokakların çok karışık bir durumda olduğunu ve kendilerine bağlı Anadolu Ajansı vasıtasıyla bile gündeme hakim olamadıklarını söyleyen Tokar, "28 Şubat'ın kaybedeni bizleriz. Oy oranlarımızdan belli, Meclis'te yokuz oradan belli. Ama 28 Şubat'ın bir kazananı var. Bugün 'mağduruz' diye propaganda yapıyor ama en büyük kazananı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Çünkü 28 Şubat AKP'nin kazanmasını sağlamıştır ve iktidar olmasını sağlamıştır. En büyük kazanan odur." diye konuştu..

"SOL GÖRÜŞE YAPTIRAMADIKLARINI, BUGÜN SAĞ İKTİDARA YAPTIRIYORLAR"

"Kendi içimizden çıkarılan, Milli Görüş gömleğini çıkardık diyen bir grup, birden bire Türkiye'nin en büyük gücü oluyor. Bu nasıl oluyor, kim destekliyor?" diye soran Tokar, "Türkiye'nin sistemi değişmedi, sadece sistemin aktörleri değişti. Mevcut sitemde orta veya sol görüşe yaptıramadıkları hadiseleri sağ görüşlü bir iktidara yaptıralım ve onlara mal edelim şeklinde bir destekle iktidara geldiler tabi. Bugün daha da belirgin bir şekilde görüyoruz.  Son 10-12 senelik süreç içerisinde mütedeyyin insanlar üzerinde baskı uygulanmaya başlanmıştır..." ifadelerini kullandı..

"HÜKUMET, İSRAİL'LE KAVGA EDİYOR GİBİ GÖRÜNÜYOR AMA ASLINDA KOL KOLA"

Hükümetin, İsrail üzerinden seçim yürütme anlayışına da değinen Ziyattin Tokar, Mavi Marmara'daki tazminat konusunda yapılan anlaşma gereği özür karşılığında, İsrail'in "Medyada ve kamuoyunda İsrail aleyhtarlığı yapılmayacak" şartı bulunduğunu ve bunu desteklemek için de TBMM'de 'nefret yasası' çıkarıldığını belirtti. Tokar, Ak Parti hükümetinin İsrail ile kavga ediyor gibi göründüğünü ama aslında kolkola olduklarını söyledi. Saadet Partisi Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tokar, "Yanyana duruyorlar, İsrail'in kararlarını uyguluyorlar." dedi..

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber 28 Şubat dönemi bakanından çarpıcı açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER