Urla villalarıyla ilgili her gün yeni bir skandal!

Urla'daki 35 yıllık denen villaların 4 tanesinin 2012 yılında yapıldığı ortaya çıktı..

Urla villalarıyla ilgili her gün yeni bir skandal!

  • Ege'nin en güzel koylarından biri olan Hacılar Koyu'nda yapılan kaçak ve ruhsatsız vilalalarla ilgili her geçen gün yeni bir skandal ortaya çıkıyor. 
  • Önce 35 yıllık denen villaların 2 yıllık olduğu anlaşılmış ardından da sırf bu villaların bulunduğu alanın 1. derece sit alanından 3. derece sit alanına çevrildiği ortaya çıkmıştı. 
  • Şimdi de sonradan yapılan 4 kaçak villanın ne tutanağının olduğu ne de tespitinin yapıldığı belirlendi...

2 tanesinin Başbakan'a ait olduğu söylenen Urla'daki villalar için her geçen gün yeni bir skandal ortaya çıkıyor. 

Konuyla ilgili konuşan İzmir İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci, "Şimdiye kadar hepimizin gözünden kaçan İzmir Kamuoyu'nda Türkiye'nin kamuoyunda gözen kaçan önemli bir olayı dün öğrendim değerli arkadaşlarım. Yani bu villalar konusunu deştikçe, takipçisi oldukça, eşeledikçe altından başka usülsüzlükler başka yolsuzluklar çıkıyor." ifadelerini kullandı.

35 yıllık denen villalardan dördünün 2012 yılında yapıldığı tespit edildiğini belirten Serdar Değirmenci, "Bu 4 tane villa 2012 yılından sonra oraya kondurulmuş. Yani sayın başbakanımızın oraya tatile geldikten ve o yeri gördükten sonra buraya 4 tane yeni villa yapılmış." açıklamasında bulundu.

İzmir İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci, kaçak ve ruhsatsız villalarla ilgili ilginç bir iddiayı daha gündeme getirdi ve şunları söyledi:

"Tabi biz bu işi takip edince bir baktık ki orada sonradan yapılan 4 villaya hiç ceza kesilmemiş. tespiti, tutanağı yapılmamış. Yıkım kararı alınmamış. Bu daha önce ceza kesilen yıkım kararı alınan villalar bundan önce yapılan villalarmış. Yani bunların ne tutanağı var. Ne tespiti var ne cezası var ne de yıkım kararı var. Neden? Çünkü devlet memurları korkuyor. Daha önce villalara değenlerin hepsi yandı. Şimdi gidip o tutanağı tutmaktan devlet görevlileri korkuyor."

İzmir İl Genel Meclis üyeleri işin peşini bırakmamaya kararlı...

<< Önceki Haber Urla villalarıyla ilgili her gün yeni bir skandal! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER