AÖF kayıt yenileme sayfası! Derslerinizi seçmek için tıklayın

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) kayıt yenileme işlemleri resmen başladı. Derslerinizi seçmek için tıklayın! Detaylar bu sayfada...

AÖF kayıt yenileme sayfası! Derslerinizi seçmek için tıklayın

11-22 Mart tarihleri arasında AÖF internet adresinden kayıt yenileme ve ders ekle-sil işlemi yapılmaya başlandı. 11 Mart tarihi ile başlayan Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi AÖF kayıtları, 22 Mart'a kadar devam edecek. Bahar dönemi kayıtları için ders seçimi AÖF resmi sitesinden yapılacak.
 
Sınav sonuçlarının açıklanması ile birlikte yeni dönem hazırlıklarına başlayan AÖF kayıtlara başladı. İnternet üzerinden kayıt yenileme ve ders seçimi için login.anadolu.edu.tr adresine TC kimlik no ve verilen şifre ile oturum açmanız gerekiyor. Oturum açtıktan sonra kayıt yenileme işlemini ve ders ekle/sil işlemini yapabilirsiniz.



Kayıtların 2 aşamada yapılacağı aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi: "Açıköğretim, iktisat, işletme fakültelerinin 2012–2013 Öğretim Yılı Bahar dönemi kayıt yenileme işlemleri birinci aşamada 'Ders ekle-sil' 2. aşama: Kayıt Yenileme Bedelinin Bankaya Ödenmesi7 olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecektir. Ders ekle-sil işlemi http://kayit. anadolu.edu.tr adresinden yapılacaktır. Ders ekle-sil işlemini yapan öğrenciler 2012–2013 Öğretim Yılı Bahar Dönemi 'Öğretim Gideri' ve 'Öğrenim Ücreti, Öğrenci Katkı Payı' ödemelerini yukarıda belirtilen tarihler arasında TC kimlik numaraları ve Vakıfbank, şubelerinden, ATM'lerinden (kayıtlı veya kayıtsız) 4440724 telefon bankacılığı veya internet bankacılığından gerçekleştirebilirler. Öğrencilere kayıt yenileme işlemlerinde yardımcı olması için hazırlanan "2012–2013 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kayıt Yenileme Kılavuzu ile öğrenimleri sürecince yararlanacakları 'Öğrenci Kılavuzu"na http://www.anadolu.edu.tr adresindeki' 'Açıköğretim, Kılavuzlar linkinden ulaşabilirler. 16 Mart 2013 Cumartesi günü AÖF büroları açık olacak. 22 Mart 2013tarihinde sonra kayıt yenileme yapılmayacak mazeret kabul edilmeyecektir. Kayıt yenileme tarihleri içerisinde 22 Mart 2013 tarihinden önce http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinde girilecek Bahar Dönemi kayıt yenileme işleminin gerçekleşip gerçekleşmediği mutlaka kontrol edilmelidir."

<< Önceki Haber AÖF kayıt yenileme sayfası! Derslerinizi seçmek için... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER