Akhisar Bld - Beşiktaş maçı özeti ve golleri için Tıkla (4-1)

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Akhisar Belediye ile karşılaştı.

Akhisar Bld - Beşiktaş maçı özeti ve golleri için Tıkla (4-1)

2. GOOOOOLLLLL!!!!! Akhisar Belediyespor Gekas'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Bilal sol kanata pasını verdi, Güray topla buluştu, hızla ilerledi, ceza sahası içine yerden oynadı ve Gekas altıpas önünde gelişine vurarak topu ağlarla buluşturdu.

5. Akhisar Belediyespor atağında Emrah sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Mcgregor'da kaldı.

7. Akhisar Belediyespor'un durdurulamayan golcüsü Gekas 25 gol pozisyonu 9 gol ile muhteşem bir karneye sahip. Girdiği pozisyonları değerlendirme yüzdesi % 36.

8. Beşiktaş atağında Veli ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.

9. Akhisar Belediyespor atağında Ahmet Cebe sağ kanata atılan topa harketlendi ama öncesinde rakibi Ersan'a faul yaptı.

14. Akhisar Belediyespor gole çok yaklaştı. Gekas ceza sahası önünde topla buluştu, kaleci Mcgregor açıldı, Gekas bekletmeden aşırtma vuruşunu yaptı ve kaleci Mcgregor son anda topu çıkardı.

17. Beşiktaş atağında Holosko sağ kanatta topla buluştu, ceza sahası içine yerden pasını verdi ama top kaleci Oğuz'da kaldı.

19. Beşiktaş atağında Mustafa Pektemek ceza sahası içinde topla buluştu, sol çaprazda dar açıdan kaleye şut denedi ama top auta çıktı.

21. khisar Belediyespor atağında Güray ceza sahası içine uzun oynadı, Gekas gelişine vurdu ama top kaleci Mcgregor'da kaldı.

25. Beşiktaş'ta Escude rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

27.GOOOOOLLLLL!!!!! Beşiktaş Mustafa Pektemek'in attığı gol ile durumu 1-1 yapıyor.Hilbert sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Mustafa Pektemek arka direkte yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

28. GOOOOOLLLLL!!!!! Akhisar Belediyespor Gekas'ın attığı gol ile 2-1 öne geçiyor.Ahmet Cebe savunmanın arkasına arapasını verdi, Gekas topla buluştu, kaleci ile karşı karşıya kaldı ve plase vuruşla topu ağlara gönderdi.

30. Beşiktaş'ta Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 37 numarayla Holosko Giren oyuncu 53 numarayla Niang

32. Akhisar Belediyespor'da Bilal rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

36. Beşiktaş'ta Oğuzhan sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ön direkte Escude arkaya aşırttı ama savunma müdahele ederek topu uzaklaştırdı.

45. Hakem Kuddusi Müftüoğlu ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 2-1 Akhisar Belediyespor'un üstünlüğüyle sona eriyor.

MAÇTA İKİNCİ DEVRE

45. Beşiktaş hakem Kuddusi Müftüoğlu'nun düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.

48. Beşiktaş atağında Oğuzhan ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kaldı sert vurdu ve kaleci Oğuz son anda topu çıkardı.

50. Akhisar Belediyespor atağında Güray sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Bruno arka direkte gelişine vurmak istedi ama istediği vuruşu yapamayınca top kaleci Mcgregor'da kaldı.

55. Akhisar Belediyespor atağında Gekas ceza sahası içinde savunmada Gökhan Süzen'in müdahelesi ile yerde kaldı ve hakem Kuddusi Müftüoğlu penaltı noktasını gösterdi.

56. Beşiktaş'ta Gökhan Süzen rakibi Gekas'a yaptığı müdahele sonucunda direkt Kırmızı Kart gördü.

57. Akhisar Belediyespor'da Gekas sol köşeye sert vurdu ve kaleci Mcgregor köşeden penaltıyı kurtardı.

61. Akhisar Belediyespor atağında Gekas ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top yandan auta çıktı.

73. GOOOOOLLLLL!!!!! Akhisar Belediyespor Uğur Demirok attığı gol ile durumu 3-1 yapıyor.Güray sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Uğur Demirok altıpas önünde yükseldi kafayı vurdu ve top ağlarla buluştu.

81. GOOOOOLLLLL!!!!! Akhisar Belediyespor Emin Aladağ'ın attığı gol ile durumu 4-1 yapıyor.


Süper Lig'de kalmaya kararlı olan Akhisar Belediyespor, geçen hafta ayağa kalkan Beşiktaş'ı ağırlıyor.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00'de başladı maçı hakem Kuddusi Müftüoğlu yönetiyor. Süper Lig'de 30. hafta öncesi, son 5 maçında 2 kez galip gelen Beşiktaş 49 puanla 3'üncü, son 4 karşılaşmasından 3'ünü kazanan Akhisar Belediyespor ise 32 puanla 16'ncı sırada yer alıyor.

İki takımı lig tarihinde ilk kez karşı karşıya getiren sezonun ilk yarısında İstanbul'daki müsabakayı Beşiktaş 3-1'lik skorla kazandı.

Sakatlar can sıkıyor

Manisa'da yapılan antrenmanlara katılmayan Fernandes'in sakatlığı sürüyor ve maç kadrosunda yok.  Beşiktaş'ta sakatlıkları geçen ve Manisa'ya götürülen 20 kişilik kadroda yer alan Sivok ile Niang, Akhisar Belediyespor maçında oynayabilecek duruma geldi.

Siyah-beyazlılarda sakatlıkları bulunan Almeida, İbrahim Toraman, İsmail Köybaşı ve Uğur Boral forma giyemiyor. 

STAT: 19 Mayıs 
HAKEM: Kuddusi Müftüoğlu
SAAT: 20.00 
YAYIN: LİG TV


AKHİSAR BELEDİYE: Oğuz, Emrah, Sonko, Uğur, Çağdaş, Ahmet, Bilal, Merter, Güray, Bruno, Gekas
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

BEŞİKTAŞ: McGregor, Hilbert, Escude, Ersan, Gökhan, Veli, Necip, Oğuzhan, Holosko, Olcay, Mustafa Pektemek
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

<< Önceki Haber Akhisar Bld - Beşiktaş maçı özeti ve golleri için... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER