Ankara'da en çok konuşulan iddia - Video

İsrail'in sivilleri taşıyan gemiye saldırısına Ankara'dan büyük tepki vardı. İsrail'in sivillere saldırısı ile İskenderun'da Mehmetçiğe yapılan saldırı arasında bir bağlantı olduğu düşüncesi de Ankara'da açıkça dile getirildi.

Ankara'da en çok konuşulan iddia - Video

ANKARA'NIN SALDIRI TEPKİSİ SERT OLDU İsrail'in, eşine az rastlanır savunmasız sivillere saldırısı Ankara'dan duyulduğunda tepki büyük oldu. Milletvekilleri, muhalefet partileri, AK Parti olayı kınadı ve İsrail bunun hesabını vermeli açıklaması yaptı.

TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYIN

GÜL:ŞİDDETLE KINIYORUM Gözler devletin zirvesinden gelecek açıklamaya kenetlendi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül "İsrail, bu davranışıyla uluslararası kamu vicdanını derinden yaralamıştır." dedi. AK PARTİ: İSRAİL'LE İLİŞKİLER ESKİSİ OLMAYACAK Saldırıya, AK Parti adına Genel Başkan yardımcısı Hüseyin Çelik cevap verdi. KILIÇDAROĞLU: SALDIRIYI KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞİL CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise saldırıyı kabul edilemez olarak nitelendirdi. BAHÇELİ: SALDIRI BARBARLIKTIR MHP'nin İsrail baskınına tepkisi Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin yazılı açıklaması ile geldi. Bahçeli saldırıyı nefretle kınadı. Milletvekilleri cephesinde ise İsrail askerlerinin saldırısına tepki vardı. "İKİ SALDIRI BAĞLANTILI MI?" İsrail'in sivillere saldırdığı saatlerde bir saldırıda İskenderun'da Mehmetçiğe yapıldı. İki saldırı arasında bir bağlantı olduğu düşüncesi de Ankara'da açıkça dile getirildi.
<< Önceki Haber Ankara'da en çok konuşulan iddia - Video Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER