Başbakan Erdoğan'dan tarihe geçecek itiraf!

Devleti soymakla suçlanan Başbakan Tayyip Erdoğan, dün tarihî bir itirafta bulundu.

Başbakan Erdoğan'dan tarihe geçecek itiraf!

Erdoğan, bugüne kadar çıkarılan bütün yasaların amacının, var olduğunu iddia ettiği ‘paralel yapıyla’ mücadele etmek için olduğunu açıkladı. Başbakan, her kesime yönelik hakaretlerini Kırklareli’nde de sürdürdü. Konuşmasına, “Onlar laf, biz icraat üretiriz.” diyerek başladı.

Her gün meydanlarda Camiaya hakaretler yağdıran Erdoğan, AK Parti eser, CHP kaset, MHP hakaret siyaseti yapar, BDP gerilim siyaseti yapar. Onlar yaptıklarıyla değil iftiraları ile ayakta durmaya çalışırlar.” ifadelerini kullandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yine ‘genel müdür’ diye bahsetti. “CHP’nin genel müdürü hâlâ yolsuzluk iftiraları ile ayakta durmaya çalışıyor. Buna 5 koyun teslim et, kaybeder gelir. Kasetlerle ayakta durmaya çalışıyor.” diye konuştu. Muhalefeti, ‘Türkiye’nin enerjisini bloke etmekle’ itham etti. Bir kez daha CHP’nin Pensilvanya’dan yönetildiğini iddia etti. Fethullah Gülen Hocaefendi’den ‘o zat’ diyerek bahsetti. Erdoğan, “Bu zat tüm gücüyle CHP’yi destekliyor. Bu kadar kibirli olan zat, uluslararası odaklarla birlikte Türkiye’de siyaseti yıpratmaya çalışıyor. Bunlar tarihi belgelerdi.” dedi.

BUNLARIN İNİNE GİRECEĞİZ, ÇIKARACAĞIZ!

Ardından sözü dinlemelere getirdi. Yine hiçbir somut belgesi olmadan iftiralarını sürdürdü. Cemaat’in kendisi dışında herkesin dinlendiğini öne sürdü. Şöyle konuştu: “Şimdi onların izini sürmeye başladık. Bunların inine gireceğiz. Çıkaracağız oralardan. Türkiye’nin son derece mahrem, gizli görüşmelerini dinlemiş, birilerine servis etmişler. Yargı içinde paralel örgüt kendi mensupları ile yapı oluşturmuş. Bu ülkenin ulusal güvenliğini tehdit edenler karşısında millet koruma görevini bize verdi. Paralel yapı, adaleti işleyemez duruma düşürmeye kalkıyor. Yargı iş göremez, adalet dağıtamaz hale getirmeye çalışıyorlar. Biz yaptığımız düzenlemeleri, çıkardığımız yasaları paralel yapının oyununu bozmak için çıkardık. CHP ve MHP, paralel örgüt eliyle yapılmak istenen darbeye omuz veriyorlar.”
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan'dan tarihe geçecek itiraf! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER