Borussia Dortmund Real Madrid maçı hangi kanalda TIKLA ÖĞREN

Şampiyonlar Ligi yarı final elemelerinde Borussia Dortmund kendi evinde Real Madrid'i konuk ediyor. Maç saat kaçta ve hangi kanalda işte detaylar...

Borussia Dortmund Real Madrid maçı hangi kanalda TIKLA ÖĞREN

Borussia Dortmund ile Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında karşı karşıya gelecek.

Borussia Dortmund Real Madrid maçı D-Smart Smartspor'dan canlı yayınlanacak. Borussia Dortmund Real Madrid maçı Signal Iduna Park'da oynanacak. Maçı Björn Kuipers yönetecek.

Borussia Dortmund Real Madrid maçı bu akşam oynanacak ve saat 21.45'te oynanacak olan bu maç D-Smart kanalından ekranlara gelecektir.

Maçın geniş özeti ve bütün detayları samanyoluhaber.com'da olacak. Maçtan hemen sonra maçın özetini burada izleyebilirsiniz.

İşte Borussia Dortmund Real Madrid maçı ile ilgili son detaylar... 
 
Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ilk maçında bugün, Alman ekibi Borussia Dortmund, İspanyol devi Real Madrid'i ağırlıyor.

Dortmund'un hocası Jürgen Klopp, oyuncularını mutlak galibiyet için motive ederken Mourinho da parolayı zafer olarak belirledi. 
 
Avrupa'nın kulüpler bazında bir numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde yarı final ilk mücadelesinde Borussia Dortmund, Real Madrid'i ağırlayacak.

Saat 21.45 ' te başlayacak olan dev maç, Smartspor ekranlarından yayınlanacak.

Ev sahibi Borussia Dortmund, Bundesliga'da şampiyonluğu ezeli rakibi Bayern Münih'e kaptırmasının ardından, kupada tek hedefini zirve olarak belirledi.

İkinci turda Shakhtar Donetsk, çeyrek finalde de Malaga'yı deviren Dortmund'un deneyimli hocası Jürgen Klopp, bu akşam Real Madrid karşısında, Götze, Reus ve Lewandowski'li son dönemde başarılı işler yapan hücum hattına güveniyor. 
 
La Liga ' da lider Barcelona ' nın 13 puan gerisinde bulunan ve şampiyon olma ihtimali neredeyse imkansız olduğu gecenin konuk takımı Real Madrid'in hocası Jose Mourinho ise puan farkının kapanmayacağını söyleyip tek hedeflerini Devler Ligi'nde zafer olarak belirlemişti.

Real, ikinci turda Manchester United'ı, çeyrek finalde de temsilcimiz Galatasaray'ı devirmişti. Mou, takımının iki kilit ismi Cristiano Ronaldo ve Mesut Özil'i, Dortmund karşısındaki en önemli silahları olarak görüyor. 
 
Takımların Muhtemel 11'leri 
 
Borussia Dortmund: Weidenfeller, Piszczek, Subotic, Hummels, Schmelzer, Bender, İlkay, Blaszczykowski, Götze, Reus, Lewandowski 
 
Real Madrid: Lopez, Ramos, Pepe, Varane, Coentrao, Alonso, Khedira, Di Maria, Mesut, Ronaldo, Higuain 
 
Stat: Signal Iduna Park 
 
Saat: 21.45 
 
Yayın: Smartspor 
 
Hakem: Björn Kuipers 
<< Önceki Haber Borussia Dortmund Real Madrid maçı hangi kanalda TIKLA ÖĞREN Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER