Burhan Özfatura'dan Hidayet Karaca'ya mektup

İzmir eski Büyükşehir Belediye başkanlarından Dr. Burhan Özfatura, Silivri'de haksız yere tutulan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Dr. Hidayet Karaca’ya bir mektup yazarak yalnız olmadığını anlattı.

Burhan Özfatura'dan Hidayet Karaca'ya mektup

Türkiye’de ilk defa bir dizi film senaryosu bahane edilerek bir gazetecinin tutuklandığını söyleyen Özfatura, Karaca’nın çok şanslı olduğunu, çünkü bütün samimi Müslümanların her namazlarında ona özel dua ettiğini aktardı. Ülkede zulüm, hukuksuzluk, yalan, iftira, haksızlıkların alıp başını ittiğini belirten duayen siyasetçi, torpil ve kayırma, kıyım, dışlanma ve kutuplaştırmaların ise doruğa çıktığının altını çizdi.

Burhan Özfatura’nın mektubu şöyle:

Burhan Özfatura'dan Hidayet Karaca'ya mektup

"Değerli Kardeşim,

Öncelikle Cenab–ı Hakk'tan (CC) sizlere, tüm mağdur ve mazlumlara sağlık, sabır ve huzur diliyorum. Ne yazık ki ülkemiz çok zor günlerden geçmektedir. Baskı, zulüm, hukuksuzluk, yalan, iftira, haksız uygulamalar, rüşvet ve yolsuzluklar, lüks, israf ve saltanatlar, torpil ve kayırmalar, kıyımlar, dışlanmalar, kutuplaştırmalar, yokluklar, diğer taraftan da terör, cinayetler, adam kaçırma, yol kesme, polise ve askere saldırılar, kurtarılmış bölgeler, vatanımızı kara bulutlar gibi kaplamıştır. Demokrasi, hukuk düzeni tamamen rafa kaldırılmış, tek adam yönetimi hakim kılınmıştır. Herkesin bu yüz kızartıcı durumu kabul etmesi, devamlı övgüler düzmesi, dalkavukluk yapması, en küçük bir tenkide dahi tevessül ettirmemesi istenmektedir. Sizin gibi doğruların yanında yer alan, haksızlıkları, hukuksuzlukları, ahlâksızlıkları kabul etmeyen, ‘dilsiz şeytan’ rolüne razı olmayan vatan evlatlarının dışlanması gayet omurgasızlıktır. Hele hele bu kadar çok dalkavuğun bulunduğu medyanın büyük bölümünün ülke çıkarlarını değil, kendi çıkarlarını ön planda tuttuğu, dalkavukluk uğruna şirk günahının bile umursanmadığı bir ortamdaçok daha fazla öze batarsınız. Cenab–ı Hakk (CC) ihmal etmez, mühlet verir. Elbette bu zulüm, haksızlık, iftiralar, baskılar, haysiyet ve ekmekle oynamalar uzun sürmeyecektir. Arşa yükselen dualar ve feryatlar cevapsız kalmayacaktır. Sen ve tüm mazlumlar, çektiğiniz sıkıntıların mükafatını her iki dünyada da alacaksınız. Tek örneğimiz Kainatın Efendisi'nin (SAS) şefaatine ve Tek Sahibimiz'in (CC) rahmetine nail olacaksınız. Ben ve milyonlarca samimi dindar, her namazda size dua etmektedir. Çok şanslısınız. Rabbim (CC) yardımcınız olsun. Ülkemize adaleti, basireti, feraseti, dürüstlüğü, demokrasiyi hakim kılsın. Akibetimiz hayırlı olsun. Gönül dolusu sevgilerimle."

(CİHAN)
<< Önceki Haber Burhan Özfatura'dan Hidayet Karaca'ya mektup Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER