CHP lideri zift medyasını yalanladı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, zift medyasının Fuat Avni yalanıyla manşetine taşıdığı düzmeceyi sert bir dille eleştirdi.

CHP lideri zift medyasını yalanladı

Kılıçdaroğlu TDK'dan CHP'ye para aktarıldığı yönündeki iddiayı, "Hayatımda duyduğum en saçma şey" sözleriyle değerlendirdi.
Kılıçdaoğlu'nun açıklamasından satır başları:
AKP'Lİ MİLLETVEKİLLERİNİN 'KAVGA' AÇIKLAMALARI  "Vekiller kendi kendini darp etti açıklaması deli saçması. Bir kanun veriliyor AKP vekilleri diğer vekillere saldırıyorlar. İnsanlık dışı ahlak dışı bir uygulama. Düşünceye tahammül edemiyorlar. AKP işine geldiğinde masum işine geldiğinde şeytan oluyor. CHP vekillerine saldırı demokrasinin kaldıracağı bir saldırı değildir. AKP’nin gelecekte nasıl bir Türkiye halay ettiğini ortaya koyuyor. İç tüzüğün verdiği hakları bile kullanmayın diyorlar bize. Biz gerginlikten uzak duralım diyoruz onlar çekiçle vekilleri dövüyorlar TDK CHP'ye para aktarma iddiaları? Deli saçması şeyler nasıl uydurulabilir. Onları MİT üzerinden Milli İstihbarat Teşkilatı üzerinden oluşturulduğu hangi dairelerde kaç kişinin görevlendirildiğini biliyoruz. Efendim Türk Dil Kurumu'ndan bize para aktarılıyormuş. Neden bulmuyorlar bunları. İsviçre bankalarında paralarımız varmış. Seçimler geliyor gerçekten paraya ihtiyacımız var. Söylesinler. Hayatımda duyduğum en saçma şeyler.
- Bunları MİT uyduruyor, havuz medyası, haram medyası şimdi yalan medyası oldu. 

-Biliyorsunuz Ankara’da bulunduğum bir sırada Almanya’ya gidip saunada eğlendiğim haberleri de çıktı. Bereket versin o tarihte ben Ankara’dan İstanbul’a gidiyordum ve elimde uçak bileti vardı. Bu kadar ahlaksız insanlar. Rahmetli annem derdi ki Allah bizi kuru iftiradan saklasın diye aynen öyle.

'BUNLAR İKTİDARDAN GİTMEMEK İÇİN HER ŞEYİ YAPARLAR'
Bütün toplumu, gençleri, demokratları, kadınları, erkekleri, yaşlıları sandıklara çıkmaya davet edeceğiz ve ediyoruz da. AKP iktidardan gitmemek için her türlü yola baş vuracaktır.  ÇÜnkü iktidardan gitmemin maliyetinin ne olduğunu onlar çok iyi biliyorlar. Bunlar her şeyi göz alırlar. Yalanı, iftirayı, cinayetleri iktidardan gitmemek için herşeyi yaparlar. Zaten bu kadar iftiraların yoğunlaşmasının temel nedeni de CHP’nin yükselişi onların paniğe kapılmasının temel nedeni bu. Ne yaparlarsa yapsınlar, önümüze hangi engelleri koyarlarsa koysunlar CHP Haziran ayında iktidar olacaktır. Bunu AKP’liler unutmasınlar.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber CHP lideri zift medyasını yalanladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER