Emniyet'ten izindeki polislere gece yarısı 'gel' emri

Emniyet, Kurban Bayramı için izne ayrılan ve yıllık izinlerini kullanan tüm polis memurlarını, gece yarısı "GEL" emriyle göreve çağırdı...

Emniyet'ten izindeki polislere gece yarısı 'gel' emri

Terör örgütü PKK, IŞİD’in Kobani’ye saldırmasını bahane edip ve tüm yurdu savaş alanına çevirdi. Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde birçok ilde sokağa çıkma yasağı ilan edilirken, asker de güvenliği sağlamak amacıyla sokağa indi.

17 ve 25 Aralık operasyonlarına katılan deneyimli polislerin görevden alınmasıyla ortaya çıkan güvenlik açığı, yaşanan son olaylarda da kendini bir kez daha gösterdi. Emniyet, Kurban Bayramı nedeniyle izne ayrılan ve yıllık izinlerini kullanan tüm polisleri, gece yarısı “Gel” emriyle göreve çağırdı.

İzinlerini yarıda bırakıp göreve dönen polis memurlarının, başta Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde yaşanan olaylara müdahale için görevlendirileceği iddia edildi.

ÇIKAN OLAYLARDAN İSTİHBARATIN HABERİ YOK MUYDU?

Kobani'de çıkan olayları bahane edip Türkiye'yi savaş alanına çeviren PKK yandaşlarının bu eylemlerinden İstihbaratın haberi yok muydu? İzinde olan polislere gece yarısı izninizi kesip göreve gelin çağrısı, AKP Hükümeti'nin çıkan olayları öngöremediği ve yeterli istihbaratın olup olmadığı sorusunu yeniden gündeme getirdi? Aktif


<< Önceki Haber Emniyet'ten izindeki polislere gece yarısı 'gel' emri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER