'En iyi lüks' otomobiller-Fotogaleri

Ünlü yaşam ve stil dergisi Robb Report's'un bu yıl 18'ncisini düzenlediği 'Best of the Best' listesinde 5 ayrı kategoride en iyi otomobiller sıralandı.

'En iyi lüks' otomobiller-Fotogaleri

Uzun süren araştırmaların ardından hazırlanan listeye bu yıl spor otomobiller kategorisinde Lamborghini'nin Gallardo Spyder modeli birinci sıradan girdi. Robb Report's dergisi tarafından her yıl yatlar, jetler, mücevherler, tatiller, sigara, moda ve diğer yüksek kaliteli ürünler ile ilgili sıralama listeleri de yapılıyor V10 MOTORU VAR Bu listelerden en ünlüsü olan lüks otomobil sıralamasında ise V10 motora sahip Lombarhini Gallardo Spyder spor modeli birinci sırada yer aldı. İki yıl önceki modeli de birinci olan Gallardo Spyder, derginin yorumuna göre Lamborghini'nin bugüne kadar geliştirdiği en iyi model olma özelliğini de taşıyor. GT ve Coupe kategorisinde ise yılın en iyi otomobili Aston Martin'in V8 Vantage modeli seçildi. Audi A8 L W12 modeli ise dizayn ve lüks açısından çok şey vaad ediyor. Robb Report's'a göre limuzine benzetilen araçta 450 beygir gücünde iki adet V6 motor kullanılmış. Fiyatı 119 bin dolardan başlıyor. İşte 2006'nın en iyileri
Lamborghini Gallardo Spyder
Aston Martin V8 Vantage
Audi A8 L W12
Bentley Continental Flying Spur
BMW M5
Cadillac STS-V
Chevrolet Corvette Z06
Dodge Viper SRT-10 Coupe
Ferrari F430 Spider
Fisker Tramonto 195 BİN DOLAR Prestij ve performans arayanlar için benzersiz bir otomobil olan Lamborghini Gallardo Spyder'ın satış fiyatı ise Avrupa'da 195 bin dolar. 820 bin YTL'lik Ferrari İstanbul'da FERRARİ'nin merakla beklenen yeni modeli, Ferrari 599 GTB Fiorano seçkin davetlilerin katılımı ile Avrupa'dan önce İstanbul'da tanıtıldı. Fer Mas Yönetim Kurulu Başkanı Alfredo Altavilla ve Fer Mas Oto Ticaret A.Ş Genel Müdürü Orhan Ülgür'ün ev sahipliğinde Kuruçeşme Showroom'da gerçekleştirilen tanıtım toplantısında 599 GTB Fiorano modeli Ferrari tutkunlarından tam not aldı. Ferrari'nin dünyaca meşhur F1 test pisti 'Fiorano' kod adıyla anılan Ferrari 599 GTB, 5 yıllık yoğun bir çalışmanın ürünü. Ferrari geleneğinin en önemli otomobili olarak görülen Ferrari 599 GTB Fiorano'nun dünya lansmanı, mart ayında düzenlenen Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı'nda gerçekleştirildi. Ferrari 599 GTB'nin fiyatı 397 bin 454 euro. Aynı aracın F1 şanzımanlı modelinin fiyatı ise 410 bin 112 euro düzeyinde. 1.3 milyon euroluk 'Enzo' modelinin motoruna sahip olan 599 GTB Fiorano, en hızlı ve en güçlü seri üretim Ferrari olarak dikkat çekiyor. 599 GTB Fiorano'nun 5999 cm3 hacminde 12 silindirli motoru, 620 beygir güç üretebiliyor. 599 GTB Fiorano, üstün Ferrari teknolojisiyle 0-100 km hızlanmasını 3,7 saniye gibi az bir sürede gerçekleştiriyor.
<< Önceki Haber 'En iyi lüks' otomobiller-Fotogaleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER