Erdoğan gelmeyince biletler acil satışa sunuldu

Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı kupası maçına gelmeyeceği kesinleşince bloke edilen 8 bin bilet acilen satışa sunuldu.

Erdoğan gelmeyince biletler acil satışa sunuldu


Fenerbahçe Ülker ile Pınar Karşıyaka kulüpleri arasında oynanılacak karşılaşmaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelmeyeceği kesinleşince bloke edilen 8 bin bilet acilen satışa sunuldu.

Bugün Fanatik Gazetesi internet sitesinde yayınladığı bir haberde Fenerbahçe Ülker Pınar Karşıyaka arasındaki Cumhurbaşkanlığı final karşılaşması için AKP Gençlik Kolları'na 8600 bilet dağıtıldığını iddia etti. Buna sebep olarak ta Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın salondan izleyeceği maçta, aleyhine tezahürat yapılmasını engellemek olduğu belirtildi. Maçın başlamasına saatler kala Fanatik'in iddiasını doğrular nitelikte bir gelişme yaşandı. Basketbol Federasyonu, kulüplere ayrılan biletlerin dışındaki bloke ettiği yaklaşık 8 bin bileti maçın başlamasına saatler kala Cumhurbaşkanı'nın gelmeyeceği kesinleşince acilen satışa sundu.

Bilet konusunda mağdur edildiklerini dile getiren Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, "Federasyon neden böyle bir uygulama yaptı anlayamadık. Olan bize oldu tüm taraftarlar kulübümüzü arayarak mağdur olduklarını söylediler. Sadece bize değil Karşıyaka kulübü de mağdur oldu. Boş tribünlere maç oynatmak isteniliyor" diye konuştu. Öte yandan Pınar Karşıyaka yöneticileri ise böylesine önemli bir karşılaşmaya bilet skandalının damga vurduğunu dile getirdi. Yöneticiler, "İzmir'den gelen taraftarlarımız için endişeliydik ancak blokenin kalkmasıyla birlikte salona girebilecekler" dediler.
<< Önceki Haber Erdoğan gelmeyince biletler acil satışa sunuldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER