Eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Palaz, isyan etti

Eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı ve BİLGEM eski Başkanı Hasan Palaz, başbakanlıkta bulunan böceklerle ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı  Palaz, isyan etti

Eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı ve BİLGEM eski Başkanı Hasan Palaz, başbakanlıkta bulunan böceklerle ilgili olarak çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 Hükümet medyasının hakkında yaptığı yalan haberlere Twitter'dan tepki gösteren Palaz, Başbakanlık ofisinde bulunduğu iddia edilen dinleme cihazlarıyla ilgili bildiği ne varsa hâkimle paylaşacağını söyledi.

TÜBİTAK’ta görev yaptığı sırada, böcek raporuyla ilgili MİT’in isteği doğrultusunda rapor hazırlanmayınca görevden alınan Palaz, yapılan hukuksuzluğa karşı isyan etti. Bildiği her şeyi mahkemeye anlatacağını ifade eden Palaz, “Yeter! Namuslular namussuzlar kadar cesaretli olmadıkça düzelmez” dedi.

Biat etmediği için hakkında havuz bültenleriyle iftira dolu haberler yapıldığını kaydeden Hasan Palaz Twitter sayfasında şu mesajları paylaştı:

*Bu haberleri tekzip etmeme karşı adliyede ne kumpas kurulduğunu çok iyi biliyorum, sizleri bu süreçte çok yakından tanıdım.

*Dönemin başbakanı hakkımda yalan ve iftiralarda bulundu, suç duyurusunda bulundum. Ama neymiş görev suçuymuş. Adalete bakar mısınız?

*Ah elbet helal süt emmiş, Anadolu yiğidi, satın alınamaz, gerçek hukukçuların önüne er ya da geç dava düşecektir. O zaman adaleti göreceğiz.

İstedikleri şekilde rapor yazmayınca görevden alınmıştı

Eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı ve BİLGEM eski Başkanı Hasan Palaz, Başbakanlık'ta bulunan böceklerle ilgili raporu istenildiği gibi yazmayınca , 5 Şubat 2014'te görevden alınmıştı. Palaz, 20 Şubat'ta şu açıklamayı yapmıştı:

“Başbakanlıkta ele geçirilen böcekler Ocak 2012 tarihinde MİT tarafından bana gönderildi ve bir rapor hazırladım. Raporumu beğenmediler. Değiştirmemi istedikleri şekilde bir rapor hazırlamamı istediler. Kabul etmeyince baskı başladı ve görevden alındım.”



<< Önceki Haber Eski TÜBİTAK Başkan Yardımcısı Palaz, isyan etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER