Gökçek'e hayatının darbesi ! - İzle

Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'ye konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek "hayatının darbesi"ni itiraf etti.

Gökçek'e hayatının darbesi ! - İzle

Doğan Madya Center'ın Ankara binasında CNNTürk'e konuk olan Gökçek, Hürriyet'i ilginç bir istatistikle vurdu. Ayrıca program boyunca değişik açılardan "gizli" reklam" gözlerden kaçmadı.

"REKLAM KOKAN" GÖRÜNTÜLER BUNLAR! TIKLAYIN

Doğan Medya Center'da Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a "Bakın ben size bir rakam vereyim. Biraz ters olacak, sizin medya grubunuz ama" diyerek program sunucusunun yazdığı gazetenin kendisiyle çıkmış haberlerindeki üslübu hatırlattı. GÖKÇEK'İN RAKİPLERİNE "DOĞAN" DESTEK! Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek'in verdiği rakamlara göre; "Hürriyet Ankara, Karayalçın'la ilgili 108 haber yapmış 105 tanesi pozitif 3'ü negatif, Mansur Bey'le 57 haber yapmış 57'si de pozitif, benimle ilgili 564 tane yapmış 552 tanesi negatif, 12 tanesi pozitif..." Yorum yapmayan Ahmet Hakan, gazetenin gerekli cevabı vereceğini söylerken konuyu Gökçek'in ekrana çok fazla çıkmasına getirdi. "Biz eski dostuz, burası da deplasman değil" diyen CNNTürk sunucuna tam da bu anda Melih Gökçek'ten bomba gibi bir itiraf geldi; "ben hayatımın darbesini aynı bu salonda yedim, daha değişik şekilde..." Kılıçdaroğlu ile düellosunda sözü Uğur Dündar'ın moderatörlüğüne getirerek taşı gediğine koyan Gökçek "ben hayatımda bir defa böyle bir oyun içine düştüm, o da burada oldu" dedi. İzleyin...
<< Önceki Haber Gökçek'e hayatının darbesi ! - İzle Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER