Hakan Şükür ve İdris Bal'dan jet yalanlama

Bağımsız vekiller İdris Bal ve Hakan Şükür, yeni bir partinin kurulması için düğmeye basıldığı iddia edilen habere tepki gösterdi..

Hakan Şükür ve İdris Bal'dan jet yalanlama

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin, içinde AK Parti'den istifa eden vekillerin de olduğu yeni bir partinin kurulması için düğmeye bastığı iddiasına tepki gösteren İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, "Sahibi malumunuz olan bu haberleri yapanları Allah'a havale ediyorum" dedi.

Şükür, Twitter hesabından "parti kuracaklar" iddialarına tepki gösterdi. Şükür, şunları kaydetti:

"Manşetlerini Bilal Bey'in attığı Bulvar gazetesi yine hakkımızda, parti kuracaklar diye kendilerine yakışacak haber yapmış. Böyle bir düşüncem olmadığı gibi haklarında onlarca dava açtığımız bu gibi iftira ve yalanlar ile ilgili hukuki yollara başvuruyoruz. Ayrıca Mübarek Ramazan ayını bile bu şekilde değerlendiren, sahibi malumunuz olan bu haberleri yapanları Allah'a havale ediyorum."

İDRİS BAL: TAKVİM GAZETESİ'NDE YER ALAN HABER TAMAMEN GERÇEK DIŞIDIR

Ayrıca Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal da, AK Parti'den istifa eden 8 milletvekilinin aralarında yeni bir partinin kurulması için düğmeye basıldığı iddiasını, "Haber, tamamen gerçek dışıdır. Kurulacağı söylenen yeni bir partiye katılma niyetim asla söz konusu değildir." diye yalanladı.

Resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama ile habere tepki gösteren İdris Bal, "Şahsımla ilgili olarak bugünkü Takvim gazetesinde yer alan haber tamamen gerçek dışıdır. Gazetecilik ilkeleriyle bağdaşmayacak şekilde hakkımdaki iddiayı bana sormadan yazan Takvim' i kınıyorum. Prof. Dr. Abdurrahim Karslı tarafından kurulacağı söylenen yeni bir partiye katılma niyetim asla söz konusu değildir." dedi.

<< Önceki Haber Hakan Şükür ve İdris Bal'dan jet yalanlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER