Havuz medyası yine çuvalladı

Hizmet hareketini karalamak için her türlü yola başvuran ve anında kaynağından yalanlanan havuz medyası son çareyi adı bir çok kaçakçılık olayında geçen Mersinli işadamı Mahmut Arslan'da buldu.

Havuz medyası yine çuvalladı

Sabah’ın binbir umutla sarıldığı  işadamının isminin birçok kriminal olayda geçtiğini özel haberle ortaya çıkaran da  yine hükümete yakın bir başka yandaş medya oldu.

DÜŞTÜKLERİ ACİZ DURUM
Havuz medyasının gazetesi Sabah, bugün okurlarının karşısına hizmet hareketi için “Okul istediler yapmadık, kumpasla tüm mal varlığımıza el koydular. Zararımız 400 milyon dolar” haberiyle çıktı. Haberde bahsi geçen kişi adı skandallarla gündeme gelen Mersinli işadamı Mahmut Arslan. Arslan ‘Emniyet, Masak ve Gümrük kumpasıyla 400 milyon dolar zarar ettirdiler" diyor. Haberde yer alan “Mahmut Arslan ismi hep kaçakçılık olaylarıyla gündeme geldi. Biraz şirketlerinizi anlatır mısınız?” sorusu havuz medyasının düştüğü acizliği ortaya koyuyor. 



HAKKINDA 1,5 MİLYON TL’LİK DAVA AÇILDI
Peki Mahmut Arslan Kimdir? Hükümete yakınlığı ile bilinen ve yandaş medyanın tetikçi kalemlerinin yazdığı Son.tv sitesi geçen yıl ağustos ayında Arslan’la ilgili özel bir haber yayınladı. Haberde Sigara kaçakçılığından GDO'lu prinç skandalına, terör finansmanından bakliyat sektöründe tekel oluşturmaya kadar Arslan’ın isminin bir çok kriminal olayda geçtiği ve Mersinli işadamına 1.5 milyon TL'lik dava açıldığı belirtiliyor.

MAL VARLIĞI DONDURULDU
Adı ilk olarak sigara ve içki kaçakçılığıyla gündeme gelen Arslan PKK'ya finansman sağladığı, sigara ve içki kaçakçılığına bulaştığı gerekçesiyle MASAK tarafından soruşturuldu. Malvarlığı dondurulan şirketin Genel Müdürü Hulusi Kaymaz bir süre tutuklu kalırken, Mahmut Arslan, rakiplerinin iftirasına maruz kaldığını iddia etti. Arslan, terörü finansman etmediklerini, aksine evde bulundukları bir sırada PKK tarafından eşinin arabasının bombayla havaya uçurulduğunu öne sürdü.

GDO’LU PİRİNÇ SKANDALI
2013 yılı Nisan ayında Mersin'de patlak veren GDO'lu prinç skandalının altında da Mahmut Arslan'ın ismi çıktı.Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı, Arslan aleyhine, “Teelsülen Biyogüvenlik Kanunu'na muhalefet ve resmi evrakta sahtecilik” suçlarından 3 ayrı iddianname düzenledi.Arslan, Kırgızistan'da da bakliyat sektöründe tekel oluşturmakla suçlanmıştı.

<< Önceki Haber Havuz medyası yine çuvalladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER