Havuz medyasının 'proje' manşetine çifte yalanlama

Havuz medyası, Cumhurbaşkanlığı seçiminde muhalefetin ortak aday olarak belirlediği Ekmeleddin İhsanoğlu için "Pensilvanya ve Doğan projesi" diye manşet attı. Çifte yalanlama yapıldı..

Havuz medyasının 'proje' manşetine çifte yalanlama

Havuz medyası operasyonel haberlerine cumhurbaşkanlığı seçim sürecini de ekledi. Sabah gazetesi muhalefetin ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için "Pensilvanya ve Doğan projesi" diye manşet attı. Hem muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin avukatı, hem de Aydın Doğan'dan yalanlama geldi. Bu manşet de yalan yayınlar listesine girdi..

"SAYIN GÜLEN, CUMHURBAŞKANI ADAYLARIYLA İLGİLİ HİÇ KİMSEYE KANAATİNİ BİLDİRMEDİĞİ GİBİ.."

Muhterem Fethullah Gülen Hocaefendi'nin avukatı Nurullah Albayrak, manşeti yalanladı. Hocaefendi hakkında sayısız iftira ve isnatta bulunulduğunu belirtti ve şunları söyledi:

"Aylardır bir grup medya, müvekkilim Fethullah Gülen'i kasıtlı olarak gündeme getirerek yıpratmaya çalışmaktadır. Aynı kampanya, cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde de sürdürülmek istenmektedir. Evvela bilinmelidir ki, müvetvekkilim sayın Fethullah Gülen, cumhurbaşkanı adaylarıyla ilgili hiç kimseye kanaatini bildirmediği gibi, konuyla ilgili herhangi bir siyasi partili veya sivil toplum örgütü ile münasebeti olmamıştır."

Avukat Albayrak, başlığından son cümlesine kadar yalan, iftira ve kara propagandaya dayalı röportajla ilgili her türlü hukuki girişimde bulunacaklarını belirtti.

AYDIN DOĞAN'DAN DA YALANLAMA

Sabah'ın o manşetine Aydın Doğan'dan yalanlama geldi. Doğan'ın sert açıklaması Ahmet Hakan Coşkun'un 'Çok kullanışlı bir itirafçının palavrası' başlıklı yazısında şu sözlerle yer aldı:

"İhsanoğlu'nun adaylığının benimle ne ilgisi olabilir? Bu iddia tam bir yalandır, kuyruklu yalandır, iftiranın önde gidenidir. Benim Fethullah Gülen Hoca ile veya Cemaat'le ne gibi bir bağım ve işim olabilir ki? Bir balon uçuruyorlar, sonra da herkes inansın, tartışsın istiyorlar. Böyle bir saçmalığa ne cevap vereyim?"
<< Önceki Haber Havuz medyasının 'proje' manşetine çifte yalanlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER