Rahatlıklarıyla pes dedirtti

Hırsızlar gün ortasında soygun yaparken insanları uzaklaştırmak için taş attılar.

Rahatlıklarıyla pes dedirtti

Market hırsızlarını defalarca ekranlarınıza getirdik ama böylesine rahat olanlarını daha önce görmediniz. Hırsızlar, güpegündüz market soydukları yetmezmiş gibi onları engellemeye çalışanları taş atarak uzaklaştırdılar. Hırsızların rahatlığı görenlere bu kadarına da pes dedirtti.


Hırsızlardan biri etrafa aldırmadan marketin kapısını zorluyor. Açamayınca yerden aldığı cisimle  kapının camını kırıyor. Öylesine rahatlar ki birilerinin durumu farketmesine aldırış bile etmeden marketi soymaya başlıyorlar.

Buraya kadar herşey alışıldık gibi. İçerdeki hırsız hızla rafları boşaltmaya devam ediyor. Güvenlik kamerasının kaydettiği en ilginç an ise işte bu saniyelerde yaşanıyor. Dışarıyı kolaçan eden diğer hırsız, kendilerine engel olmak isteyen vatandaşları taş atarak uzaklaştırıyor. 

Bu kadarı olmaz dedirten olayın dükkan sahibi de olayı güvenlik kameralarından izlemiş. Ancak gördüklerine çok da şaşırmıyor. Çünkü aynı dükkan daha önce de soyulmuş. 

Hırsızların yol geçen hanına çevirdiği dükkana alarm da takılmış. Ne var ki alınan tedbirler çözüm olmamış. Polis şimdi bu rahatlıklarıyla pes dedirten hırsızları arıyor.
<< Önceki Haber Rahatlıklarıyla pes dedirtti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER