Hukuksuz operasyon, serbest kalan polisin ocağını kararttı

Türkiye tarihinin en büyük yolsuzluk operasyonunu ortaya çıkaran polislere, sahur vakti yapılan operasyon bir ailenin hayatını kararttı.

Hukuksuz operasyon, serbest kalan polisin ocağını kararttı

22 Temmuz’da sahur vakti düzenlenen operasyonda hakkında kaçtı iddiaları çıkarılan İstihbarat Şube Eski Müdür Yardımcısı Ahmet Öztürk, Siirt’ten İstanbul’a giderek Vatan caddesindeki Emniyet müdürlüğüne teslim olmuş, savcılık ifadesinin ardından 26 Temmuz’da serbest bırakılmıştı. 


ÖNCE BEBEĞİNİ KAYBETTİ 4,5 aylık hamile olan eşi Ayşegül Öztürk bu süre zarfında eşini günlerce  emniyet ve adliye önünde beklemişti. Yakınlarının yanında kalan Ayşegül Öztürk henüz hamileliğin başı olmasına rağmen doğum sancılarının tutması üzerine hastaneye kaldırıldı. Doktorlar vaktinden önce başlayan doğumu durdurup genç kadını evine gönderdi. Bir süre sonra 4,5 aylık bebek anne karnında öldü. Ayşegül Öztürk yakalandığı enfeksiyon sebebiyle yoğun bakıma alındı. 
ACI HABER AKŞAM GELDİ Ağır kan kaybı sebebiyle vücut fonksiyonları zayıflayan Öztürk, yaşam destek ünitesine bağlı olarak hayatta kalma mücadelesi veriyordu. Tanıdık tanımadık bir çok kişi sosyal medya üzerinden bir araya geldi. Öztürk için 30 ünite kan bağışı yapıldı. 16 gün boyunca yoğun bakımda kalan Ayşegül Öztürk hayat mücadelesini kaybetti.
Ayşegül Öztürk, Salı günü Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazına müteakip toprağa verilecek.
SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Hukuksuz operasyon, serbest kalan polisin ocağını kararttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER