Keçiye dolmuşta yolculuk bedava!

Pazardan aldığı keçiyle minibüse bindi, işin ilginç tarafı kimse ses çıkarmadı

Keçiye dolmuşta yolculuk bedava!

Erzurum hayvan pazarından satın aldığı keçiyi tıka basa dolu minibüsle evine götüren vatandaşa ne yolcular ne de minibüs sürücüsü tepki gösterdi.
Şeref Alparslan, Kombina Caddesi'ndeki Hayvan Pazarı'ndan bir keçi satın aldı. Hayvan Pazarı'na evi uzak olduğu için keçiyi omuzlarına alan Alparslan, Gez Mahallesi'nde satın aldığı keçi ile birlikte şehiriçi taşımacılık yapan Hilalkent minibüsüne bindi. Diğer yolcuların meraklı bakışları altında şoför mahallinin arka kısmındaki koltuğa oturan Alparslan, keçisini oturtacak yer olmadığı için diğer yolcular ile birlikte ayakta kalacağı kısıma koydu. Kaçıp diğer yolcuları rahatsız etmemesi için keçinin boynundan tutmayı da ihmal etmeyen Şeref Alparslan, parası olmadığı için keçisini taksi yerine minibüsle evine götürmeyi tercih ettiğine dikkat çekerek, "Pazardan aldım ve götürüyorum. Param olsa taksi tutardım. Parasızlıktan minibüsle keçiyi götürüyorum" diye konuştu.
Keçiyle aynı minibüste yolculuk yapmaya tepki göstermeyen ama kamera mikrofonlarına rahatsızlıklarını dile getiren bayan yolculardan bir tanesi ise,"Hiç güzel değil" diyerek keçiyle yolculuk yapmaktan duyduğu sıkıntıyı dile getirdi Kameramanın daha fazla görüntü çekmesinden rahatsız olan araç şoförü, çareyi basın mensubunu araçtan indirmekte buldu. Ancak, kameraman muhabir Hilalkent'teki son durağa kadar minibüsü takip etti. Son durağa kadar yolcu indir bindir yapan minibüs şoförü zaman zaman ellerini iki yana açarak, muhabirin artık görüntü çekmemesini dile getirdi. Bütün yolcularını indirdikten sonra Hilal Kent'teki son durakta keçi ve sahibini indiren minibüs sürücüsü hızla duraktan ayrılırken, keçi sahibi ise artık görüntülenmekten hoşlanmadığını ifade etti.
<< Önceki Haber Keçiye dolmuşta yolculuk bedava! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER