Kim olduğunu öğrenince siz de şaşıracaksınız!

Türkiye'nin NATO'dan talebi üzerine İncirlik ve Kahramanmaraş'ta konuşlandırılan patriot savunma sistemlerini ziyaret için gelen Avrupalı bakanlar biri dikkatler kaçmadı.

Kim olduğunu öğrenince siz de şaşıracaksınız!

Bir ülkenin en kritik bakanlıklarından biridir Savunma Bakanlığı... Savunma politikaları ile silah, araç, gereç ve stratejik görevleri yürütür. Bakanlık görevine gelenler de medyada fazla boy göstermez ve biraz sert görünümlü olurlar. En azından Türkiye'dekiler böyledir. Bu sebeple Türkiye'nin NATO'dan talebi üzerine İncirlik ve Kahramanmaraş'ta konuşlandırılan patriot savunma sistemlerini ziyaret için gelen bakanlar biri dikkatler kaçmadı. O isim de Hollanda Savunma  Bakanı Jeanine Hennis-Plasschaert...  Rahat hareketleri ile ilgi gören Hollanda Savunma Bakanı Hollanda’nın ilk kadın Savunma Bakanı olarak ülkenin tarihine geçmiş bir isim. Böyle bir kritik göreve bir bayanın getirilmesi Avrupa'nın askeri alandaki rahatlığını gözler önüne serdi... Hollanda'nın bu tutumunun ülkenin güneyinde Belçika, doğusunda ise Almanya ile komşu olmasından kaynaklanıyor yorumları yapıldı. 








































Alman Bakan, kabanını soğuktan üşüyen Hollandalı mevkidaşının omuzlarına örterken...

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Hollanda  Savunma Bakanı Jeanine Hennis-Plasschaert ve Almanya Savunma Bakanı Thomas ,  Türkiye'nin NATO'dan talebi üzerine İncirlik ve Kahramanmaraş'ta   konuşlandırılan patriot savunma sisteminde görevli askerleri ziyaret  etti. Kendi ülkesinin de askerleriyle yakından ilgilenen bakan, hepsiyle tek tek selamlaştı.







<< Önceki Haber Kim olduğunu öğrenince siz de şaşıracaksınız! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER