İBB'den Es-Es'e 90+3 sürprizi!

Süper Lig'de 23. hafta maçında, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Eskişehirspor 2-2 berabere kaldı

İBB'den Es-Es'e 90+3 sürprizi!

İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Eskişehirspor'un, Olimpiyat Stadı'ndaki maçında, 2-2'lik skorla takımlar birer puana razı oldu.

Maçın 18. dakikasında, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmanın ilk ciddi atağında Holmen ile öne geçti.

Orta sahada aldığı topla rakip yarı alana hareketlenen Zenke, iki rakibinden şık bir şekilde sıyrılarak, iki Eskişehirsporlu futbolcunun arasından uygun durumdaki Holmen'e pasını aktardı. Ceza alanı içinde kaleci Boffin ile karşı kaşıya kalan İsveçli futbolcu, Boffin'i yatırdıktan sonra sağına çektiği topu yerden plase bir vuruşla köşeden ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Kalan dakikalarda iki takım adına da önemli gol pozisyonu olmadı ve mücadelenin ilk yarısı 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğüyle sona erdi.

Mücadelenin 52. dakikasında Eskişehirspor beraberlik golünü Akaminko ile buldu. Tello'nun sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda kale sahası uzak köşesinde kafa vuruşunu yapan Akaminko, skora 1-1'lik dengeyi getirdi.

Karşılaşmanın 66. dakikasında Tello kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

81. dakikada oyuna ikinci yarıda dahil olan Erkan Zengin, çok şık bir vuruşla Eskişehirspor'u öne geçiren golü kaydetti. İstanbul Büyükşehir Belediyespor savunmasının kafa ile uzaklaştırmak istediği top, sol kanattaki Erkan'ın önünde kaldı. Bu oyuncunun içeri kat ederek yaklaşık 25 metreden yaptığı şık vuruşta meşin yuvarlak uzak köşeden ağlara gitti: 1-2

90+3. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediyespor beraberliği yakaladı. Zenke'nin Eskişehirspor ceza alanı içinde kafa ile indirdiği topa Dede'nin elle müdahale ettiği gerekçesiyle hakem Kuddusi Müftüoğlu penaltı kararı verdi. Aynı dakika içinde atışı kullanan Holmen, kaleciyi ters tarafa yatırarak, yerden plase bir vuruşla takımının beraberlik golünü kaydetti: 2-2

Mücadele 2-2 eşitlikle sonuçlandı.
<< Önceki Haber İBB'den Es-Es'e 90+3 sürprizi! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER