Lazio Trabzonspor maçı hangi kanalda? Nasıl izlenebilir?

UEFA Avrupa Ligi'ndeki zorlu mücadele Lazio Trabzonspor maçı hangi kanalda izlenebilir? Lazio Trabzonspor maçı ne zaman oynanacak? İşte maçın ayrıntıları...

Lazio Trabzonspor maçı hangi kanalda? Nasıl izlenebilir?

Lazio Trabzonspor maçını hangi kanaldan şifresiz izleyebilirim diye mi soruyorsunuz? Lazio Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi J Grubu 6. hafta maçının hangi kanaldan ve saat kaçta yayınlanacağını öğrenmek için doğru adrestesiniz. Lazio Trabzonspor maçını 12 Aralık Perşembe akşamı saat 22:05'te şifresiz olarak NTV'den canlı olarak izleyebilirsiniz. Ayrıca dev mücadeleyi Samanyoluhaber.com'dan da an be an takip edebilirsiniz. 

Trabzonspor, Lazio Karşısında Kazanırsa Avrupa Kupalarında Grubunu En Çok Puanla Bitiren Türk Takımı Olacak. 
Fenerbahçe 2009-10 sezonunda UEFA Avrupa Ligi H grubunda mücadele etmiş ve 15 puan toplayıp grubunu lider bitirmişti. Fenerbahçe H grubunda topladığı 15 puanla grubunda en çok puan alan Türk takımı olmuştu. Trabzonspor bu sezon yer aldığı UEFA Avrupa Ligi J grubunda 5 maçta 13 puan aldı. Trabzonspor, Lazio karşısında da kazanırsa puanını 16 yapacak ve rekoru eline geçirmiş olacak. Şampiyonlar Ligi gruplarında ise Türk takımları adına en yüksek puanı 2007-08 sezonunda 11 puanla Fenerbahçe almıştı. 

Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi Gruplarında Bu Sezon En Golcü Takımı. 
Trabzonspor bu sezon UEFA Avrupa Ligi J grubunda oynadığı 5 maçta 13 gol attı. Trabzonspor böylece grupların en golcü takımı oldu. Trabzonspor takımından Olcan Adın da attığı 5 golle grupların en golcü iki oyuncusundan biri oldu. Olcan’ın dışında Tottenham takımında Jermain Defoe 5 gol kaydetti.

Trabzonspor Avrupa Kupalarında Lazio İle Oynadığı 3 Maçı da Kazanamadı. 
Trabzonspor Avrupa kupalarında Lazio takımıyla 3 kez karşılaştı. Trabzonspor bu 3 maçı da kazanamadı. 1994-95 sezonunda UEFA Kupası 3.tur mücadelesinde Lazio hem sahasında hem Trabzon’da 2-1’lik skorlarla galip gelmişti. Bu sezonda Trabzon’da oynanan maç 3-3 berabere sona erdi.  

Lazio Avrupa Kupalarında Türk Takımlarına Karşı 11 Maça Çıktı. 
İtalyan ekibi Lazio Avrupa kupalarında daha önce Türk takımları ile 11 kez karşılaştı. Oynanan 11 maçta 6 galibiyet 3 beraberlik 2 yenilgi alan Lazio takımı İtalya’da ise 5 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik aldı ve hiç yenilmedi. Lazio geçen sezon Fenerbahçe ile bu kupada çeyrek finalde karşılaşmış İstanbul’da 2-0 kaybetmiş sahasında 1-1 berabere kalıp elenmişti. 

Trabzonspor Avrupa Kupalarında Bir Sezonda Üst Üste 5 Deplasman Maçı Kazanan İlk Türk Takımı Ünvanını Almıştı.
Trabzonspor bu sezon Avrupa kupalarında deplasmanda oynadığı 5 maçta 5 galibiyet aldı. Derry City karşısında 3-0, Dinamo Minsk karşısında 1-0, Kukesi karşısında 2-0 kazanan Trabzonspor grup maçında Apollon Limassol’u 2-1, Legia Varşova’yı 2-0 yendi. Trabzonspor böylece Avrupa kupalarında bir sezonda üst üste 5 deplasman maçında galibiyet alan ilk Türk takımı oldu. Daha önce Fenerbahçe 2009-10 sezonunda bu kupada üst üste 4 deplasman maçı kazanmıştı. 

Trabzonspor Avrupa Kupalarında 13 Maçtır Yenilmiyor. 
Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Videoton ile iki maçta da 0-0 berabere kalan seri penaltılar sonucu elenen Trabzonspor bu sezonda Avrupa kupalarında 11 maçta 9 galibiyet 2 beraberlik aldı ve yenilmedi. Trabzonspor böylece Avrupa Kupalarında 13 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı.  Trabzonspor en son 2011-12 sezonunda 23.02.2012 tarihinde PSV Eindhoven takımına deplasmanında 4-1 yenilmişti. Trabzonspor 2 maç daha kaybetmezse Galatasaray’ın 1999-2000 ile 2000-2001 sezonları arasında yakaladığı Avrupa kupalarında 15 maçlık yenilmezlik serisine ortak olacak

<< Önceki Haber Lazio Trabzonspor maçı hangi kanalda? Nasıl izlenebilir? Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER