Maden ocağından çıkarılan 8 işçinin kimliği belli oldu

Ermenek’teki maden ocağından son çıkarılan 8 işçinin kimlikleri tespit edildi.

Maden ocağından çıkarılan 8 işçinin kimliği belli oldu

Karaman Ermenek’te maden kazasının yaşandığı kömür ocağından dün çıkarılan 8 işçinin kimlikleri belirlendi. Madenci yakınlarından alınan numunelerde Ankara’da yapılan DNA testi sonucu cenazelerin kimliklikleri tespit edildi. Madencilerin isimleri şu şekilde: “Bahri Üzer, Hüsnü Çolak, Osman Çoksöyler, Hüseyin Çolak, İsmail Gürses, Uğur İlhan, Mehmet Tokat, Tezcan GökçeAYŞE ANNE'YE ACI HABER
Karaman'ın Ermenek ilçesindeki kömür ocağında mahsur kalan oğlu Tezcan Gökçe için kazadan günler sonra "Oğlum yüzme de bilmezdi, suyun içinde ne yaptı? diyerek umutlu bekleyişinin devam ettiğini açıklayan ve bu sözleriyle Türkiye'yi ağlatan anne Ayşe Gökçe'ye kötü haber. Arama çalışmalarında dün ve önceki gün cansız bedenlerine ulaşılan 8 işçinin kimlikleri tespit edildi. Aralarından Tezcan Gökçe'de var.

TOPLU CENAZE NAMAZI KILINACAK

Kimlikleri belli olan 8 madenci için Ermenek’teki Keleşoğlu Camii’nde bugün öğle namazına müteakip toplu cenaze namazı kılınacak. Cenaze ardından defnedilmek üzere ailelere teslim edilecek.

Daha önce maden ocağında mahsur kalan işçilerden Kerim Haznedar ve İsa Gözbaşı’nın cenazelerine ulaşılmıştı. Has Şekerler Kömür İşletmesi’nde mahsur kalan 18 işçiden 8’i için arama kurtarma çalışması ise halen devam ediyor.
<< Önceki Haber Maden ocağından çıkarılan 8 işçinin kimliği belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER