Melih Gökçek hakkında öyle bir iddiada bulundu ki

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu twitter'da kavga etti.

Melih Gökçek hakkında öyle bir iddiada bulundu ki

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu twitter üzerinden rüşvet hakkında kavga etti.

Melih Gökçek, "CHP'deki kayıp paralarla" ilgili iddiaları sosyal medya üzerinden paylaşıp gündeme getirdi. Gökçek, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, CHP'nin sürekli propagandasını yapacak bir televizyon kanalı için gizli toplantı yaptığını ve burada belediye başkanlarından toplanan paraların kaybolduğunu iddia etti.

ERDOĞDU SESSİZLİĞİNİ BOZUP 'RÜŞVET' İDDİALARINI GÜNDEME GETİRDİ

Gökçek'in twitter'daki iddiaların ardından CHP'li Aykut Erdoğdu, Ankara Belediyesi'nin otobüs alımlarında usulsüzlük yapıldığını, rüşvet alındığı iddiasını gündeme getirerek karşılık verdi.

Gökçek'in +1 televizyonu kastederek  toplandığını iddia ettiği ve bir belediye başkanınına dayandırdığı iddiasına karşılık CHP'li Erdoğdu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun böyle bir durumdandan haberi olup olmadığını bilmediğini açıkladı ve bu iddiaları ortaya atan belediye başkanının ise bu iddialarını kanıtlaması gerektiğini söyledi. CHP'li vekil, böyle bir yardım yapılmışsa parayı verenlerin kaynağını mutlaka açıklamaları gerektiğini vurguladı. Gökçek ise Erdoğdu'nun açıklamalarını yetersiz buldu ve +1 olayın burada kapanmayacağını söyleyerek CHP'li vekili tartışmadan kaçmakla suçlayarak "sahte kahraman" ilan etti.

Aykut Erdoğdu  tartışmanın alevlenmesi üzerine rüşvet olayıyla ilgili twitter üzerinden detaylı bir açıklama yayınladı.


Erdoğdu açıklamasının ardından sözlerini desteklemek için yine twitter'dan bir belge yayınladı.

Büyütmek için tıklayın
<< Önceki Haber Melih Gökçek hakkında öyle bir iddiada bulundu ki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER