Polislere operasyonun perde arkasındaki çarpıcı detay

Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç, polislere yönelik son olarak Kocaeli merkezli yapılan algı operasyonunda yapılmak istenileni deşifre etti.

Polislere operasyonun perde arkasındaki çarpıcı detay

Emniyet mensuplarına yönelik Kocaeli merkezli 8 ili kapsayan operasyonda gözaltına alınan 11 polis, tutuklama istemiyle sevk edildikleri mahkemede serbest bırakılmıştı. Eski İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç, twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda, gözaltı kararı vermeyen savcının üstüne dosyadan el çektirilmeden koordinatör sıfatıyla Başsavcı vekili atandığını söyledi. 

Ardıç'ın yaptığı paylaşımlar şöyle: 

"Kocaeli'deki algı operasyonunda bütün arkadaşlar serbest kaldı.Dosyanın savcısına da şaka yapmışlar, dosyasını elinden almışlar.Arama kararı verip, gözaltı kararı vermeyen savcı dosyadan el çektirilmeden üstüne koordinatör sıfatıyla bir başsavcı vekili atanmış.Bu atamayı Kocaeli Başsavcısı yapıyor tabi. Gözaltı talimatı vermeyen savcıya da bir gün sonra bu karar verdiriliyor. Tutuklamaya sevkleri dosya savcısı yapmıyor, koordinatör Başsavcı Vekili yapıyor.Anlayacağınız dosya savcısına da şaka yapmışlar. Dosya savcıdan alınmadan dosyadaki yetkisi kısıtlanıyor. Ucuz numara! Hakime de tutuklaması için baskılar yapıldığı ama hakimin baskılara boyun eğmediği avukatlar arasında konuşuluyor."
<< Önceki Haber Polislere operasyonun perde arkasındaki çarpıcı detay Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER