Savcı Zekeriya Öz'den sert tepki!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Öz, kendisi ile ilgili ortaya atılan iddialara Twitter üzerinden çok sert cevap verdi.

Savcı Zekeriya Öz'den sert tepki!

17 Aralık'ta başlayan rüşvet ve yolsuzluk soruşturmasını koordine eden İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Zekeriya Öz, kendisi ile ilgili ortaya atılan iddialara çok sert cevap verdi.

Öz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bazıları foseptik çukurunda gezenlerin yalanlarını yazdıkları için ağızları kokuyor. iftiranın kokusu öbür dünya da çıkmaz" dedi.



Başsavcılık, Şamil Tayyar'ı yalanladı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, AK Parti Milletvekili Şamil Tayyar’ın Başsavcı Vekili Zekeriya Öz’ün emniyete girişinin yasaklandığı şeklideki iddiasını yalanlandı. Başsavcılık, böyle bir yasak konmadığını, böyle bir yasaklama da koyamayacaklarını belirtti. 

Tayyar, sosyal paylaşım sitesinde dün yazdığı mesajlarında Öz’ün emniyete girişinin Başsavcılık tarafından yasaklandığını ileri sürmüştü. Tayyar’ın bu iddiası üzerine konu bir çok gazete ve site tarafından da haber yapıldı. Ancak, Tayyar’ın bu iddiası Başsavcılık tarafından yalanlandı. Böyle bir yasak konmadığını belirten Başsavcılık, zaten böyle bir yasak koyamayacaklarını da kaydetti.
<< Önceki Haber Savcı Zekeriya Öz'den sert tepki! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER