Tasfiye edilen personele bir darbe daha

17 Ara­lık yol­suz­luk ve rüşvet ope­ras­yo­nu­nun ar­dın­dan baş­la­tı­lan ta­yin ve tas­fi­ye­ler de­vam edi­yor.

Tasfiye edilen personele bir darbe daha

An­ka­ra Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü'ne bağ­lı TEM, KOM ve İs­tih­ba­rat Şu­be mü­dür­lük­le­rin­de gö­rev ya­pan de­ne­yim­li per­so­nel so­ruş­tur­ma­nın ar­dın­dan il­çe em­ni­yet mü­dür­lük­le­ri bün­ye­sin­de­ki ka­ra­kol­la­ra gön­de­ril­miş­ti.

EN UZAK İLÇELERE TAYİN

An­cak bu­nun­la ye­tin­me­yen Em­ni­yet Ge­nel Mü­dür­lü­ğü 3 ay ön­ce ka­ra­kol­la­ra sür­gün et­ti­ği per­so­ne­li bu kez de An­ka­ra'nın uzak il­çe­le­ri­ne ta­yin et­ti. Çok sa­yı­da per­so­nel Kı­zıl­ca­ha­mam, Ka­zan, Hay­ma­na, Ak­yurt ve Gü­dül il­çe­le­ri­ne gön­de­ril­di.

Edi­ni­len bil­gi­le­re gö­re, kı­dem­li per­so­ne­lin bas­kı­la­ra da­ya­na­ma­ya­rak emek­li­lik­le­ri­ni is­te­di­ği bil­di­ril­di.Emek­li­lik­le­ri­ni is­te­yen per­so­ne­lin amir­le­ri­ne, "Bu­gü­ne ka­dar gö­rev ner­dey­se ora­da bu­lun­duk. An­cak ta­yin üs­tü­ne ta­yin yap­mak mes­lek onu­ruy­la bağ­daş­mı­yor. Ça­lış­tı­ğı­mız yer­de bi­rim de­ği­şik­li­ği da­hi ol­ma­dan il­çe­ye gön­de­ri­li­yo­ruz" di­ye­rek si­tem et­ti­ği be­lir­til­di.Üçün­cü ta­yin şo­ku­nu ya­şa­yan per­so­ne­lin ev­le­ri­ni ta­şı­mak­ta da zor­lan­dı­ğı kaydediliyor.

KISA SÜRELİ KİRALIK EV SORUN

Çün­kü üçün­cü kez baş­ka il­çe­le­re ta­yin edi­len per­so­ne­lin ki­ra kon­trat­la­rı ne­de­niy­le ev sa­hip­le­riy­le de so­run ya­şa­dı­ğı bil­di­ri­li­yor. Ba­zı ev sa­hip­le­ri­nin ise kı­sa sü­re­li­ği­ne em­ni­yet per­so­ne­li­ne ev ki­ra­la­ma­dığı ak­ta­rı­lı­yor.   

Bugün 

<< Önceki Haber Tasfiye edilen personele bir darbe daha Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER