Vali açıkladı: Görevden alındı

Reyhanlı İlçe Emniyet Müdürü Murat Berk görevden alındı.

Vali açıkladı: Görevden alındı

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen 2 ayrı bombalı saldırının ardından İlçe Emniyet Müdürü Murat Berk görevden alındı. Berk'in yerine İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan Duygu Uzundurukan'ın atandığı öğrenildi.

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz,  Reyhanlı Emniyet Müdürü Murat Berk'in görevinden alındığını bildirdi.   Vali Lekesiz, yaptığı açıklamada, sürecin sağlıklı yönetilebilmesi için  aksaklıklara veya yorulanlara ilişkin bazı gerekli idari tedbirlerin  alınabileceğini belirterek, "Arkadaşımızın görevden alınması buna yönelik bir  tedbirdir. Yeni bir gelişme gibi değerlendirebilecek çok çaplı bir şey  değildir. İdari bir tasarruftur" dedi.

18 AY ÖNCE ATANMIŞTI

18 ay önce önce Samandağ İlçe Emniyet Müdürü iken Reyhanlı'ya atanan Berk'in ilçedeki görevi sona erdi. 2009-2010 yıllarında Kırıkhan Emniyet Müdürlüğü yapan Uzundurukan ise Amerika Birleşik Devletleri'ndeki ihtisas eğitiminin ardından İl Emniyet Müdürlüğü emrine gelmişti. Aslen Trabzonlu olan Uzundurukan, İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini yürütecek.

1 NUMARALI FAİL YAKALANDI

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde bombalı saldırılarla ilgili asıl fail olarak aranan bir kişi dün gece yakalandı. Yakalanan kişinin bombalı araçları satın alan zanlı olduğu belirtildi. Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, 2 kişinin daha asıl fail olarak arandığını söyledi. 

İL JANDARMA KOMUTANI'NIN TAYİNİ ÇIKTI

Hatay İl Jandarma Alay Komutanı Mustafa Başoğlu'nun İzmir'in Foça ilçesine tayininin çıktığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre; geçtiğimiz çarşamba günü belirlenen genel atamalar kapsamında Hatay İl Jandarma Komutanı Mustafa Başoğlu'nun kendi isteği ile İzmir Yeni Foça 7'nci Jandarma Komando Eğitim Alay Komutanlığı'na atandığı öğrenildi. Başoğlu, temmuz ayına kadar Hatay İl Jandarma Komutanı olarak görevini sürdürecek.
<< Önceki Haber Vali açıkladı: Görevden alındı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER