Güroymak'ta 55 korucu yemin ederek göreve başladı


Bitlis'in Güroymak ilçesinde görev yapmak üzere alınan 55 yeni geçici köy korucusu, düzenlenen törende yemin ederek göreve başladı.

Eğitim sürecini başarıyla tamamlayan korucular için Güroymak İlçe Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen yemin töreninde, Türk bayrağı ve silahların bulunduğu masaya ellerini koyan korucular, yemin ederek göreve başladı. Düzenlenen törende konuşan Kaymakam Muharrem Eligül, yemin eden ve göreve başlayan koruculara yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Göreve yeni başlayan korucuların, diğer korucular ve jandarma ile birlikte bölgenin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden görevinin başında olacağına vurgu yapan Kaymakam Eligül, "Yemin ederek göreve başlayan korucular, bir güvenlik birimi olarak faaliyet yürütecek. Her biri, gece gündüz demeden jandarmamızla birlikte aktif bir şekilde hareket edecek. Ayrıca korucular, bir güvenlik birimi olmaları dolayısıyla görev yaptıkları bölgelerde tutum ve davranışlarıyla da örnek olacaklar. Bu vesileyle ben korucularımıza görevlerinde başarılar diliyorum." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Güroymak'ta 55 korucu yemin ederek göreve başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER