GYİAD: Öncelikli hedef, tüm kesimlere güven veren bir ortam olmalı

GYİAD: Öncelikli hedef, tüm kesimlere güven veren bir ortam olmalı

Seçim sonuçları ile ilgili bir yorum da Genç Yönetici ve İşadamları Derneği (GYİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Sevim'den geldi. Sevim, "Türkiye, gelecek dört seneyi en iyi şekilde değerlendirmelidir. Güçlü bir iktidarla geleceğe umutla bakmak, demokrasinin ve hukuk sisteminin gelişimine tanıklık etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Sevim, yaptığı yazılı açıklamada seçimlere katılım oranının yüksekliğinin sevindirici olduğunu vurguladı. Sevim, şunları kaydetti:

"Ülke olarak dört seneyi en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekiyor. Güçlü bir iktidarla geleceğe umutla bakmak, demokrasinin ve hukuk sisteminin gelişimine tanıklık etmek istiyoruz. Sayın Başbakan'ın 'Tertemiz tarlaya sevgi tohumları ekeceğiz' söylemini çok önemsiyor ve sonuna kadar destekliyoruz."

Türkiye'nin büyük hedefleri olduğuna dikkat çeken GYİAD Başkanı Serkan Sevim, şöyle devam etti:

"Bu hedeflere bir an önce ulaşabilmek için, hep birlikte çok çalışmamız gerektiğini unutmamalıyız. Ülkemizin barış, demokrasi ve güçlü ekonomi hedeflerinin yanında, halkın tüm kesimlerine düşünce, haklar ve özgürlükler konusunda güven veren bir ortamın ve hukuki altyapının oluşması da öncelikli hedeflerden olmalıdır. Son yıllarda oluşan kutuplaşmanın çözülmesi halinde Türkiye daha mutlu olacak ve hedeflerine çok daha büyük bir hızla koşacaktır."
CİHAN
<< Önceki Haber GYİAD: Öncelikli hedef, tüm kesimlere güven veren bir... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER