Hakan Dinçay: Yatırımlarımızı dünya kulübü olmak için yapıyoruz


Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Dinçay, yatırımları dünya kulübü olmak için yaptıklarını söyledi.

Fenerbahçe Televizyonu'nda yayınlanan 'Fenerbahçe Yandex' programına konuk olan Hakan Dinçay, Fenerbahçe Yandex kullanımının önemine değindi.

Sözlerine ilk olarak üst üste gelen şehit haberlerine değinerek başlayan ve şehit yakınlarına baş sağlığı, şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Hakan Dinçay, kulübün yapılan yatırımlar ve hayata geçirilen projelerle, dünya kulübü olma yolunda ilerlediğini kaydetti. Dinçay, şöyle konuştu:

"Dün Dağlıca'dan bugün de Iğdır'dan şehit haberleri aldık. Böyle haberler alınması çok üzücü. Ülke olarak zor günler yaşıyoruz. Bugün kalktık ve yine şehit haberleri var. Diyebileceğimiz bir şey yok. İnşallah bu günleri atlatırız. Şehitlere Allah'tan rahmet ailelerine başsağlığı diliyorum. Ülke olarak bir an önce bu sıkıntılardan kurtulmamız lazım. İnşallah son olur bu haberler. Söylenecek çok şey var ama bazen susmak gerekir. Bu işin çözülmesini istiyoruz."

Özellikle 2007'den beri amatör branşlara ciddi yatırımlar yapıldığını anlatan Dinçay, "Bu sayede Avrupa'da çok önemli başarılar elde edildi. Zaman içinde yapılan yatırımlar ve sponsorlar ile amatör branşlarda önemli başarılar kazandık. Avrupa'da başarılı olmak için iyi takım olmak gerekiyor. Kulübün kalkınması ve başarıların kazanılması için taraftarınızın da yanınızda olması gerekir. Amatör branşlara yapılan yatırımların ardından artık sıra futbola geldi. Şöyle bir örnek vermek istiyorum; geçtiğimiz günlerde bir sohbette bana sordular; 'Bu projeleri hayata geçiren biri mi var?' diye. Ben de, 'Bu anlamda kulübümüzde çok sayıda profesyonel insanla çalışıyoruz. Alanında uzman isimler var ama bundan ziyade 24 saatini Fenerbahçe'ye veren bir Başkanımız var' şeklinde bir cevap verdim. Evet, dediğim gibi 'hedef 1 milyon üye' ve 'Fenerbahçe Yandex' projeleri çok önemli iki projedir. Her zaman olduğu gibi bu iki projede de taraftarımızın desteği gerekiyor. Bu projelere verilecek destekle hem dünya çapında transferler yapılacak hem de dünya çapında bir takım kurulacak. Bu transferleri yapmak maddi kaynak yaratıyor. Bizler de bu kapıyı açıyoruz, taraftarımızın yanımızda olduğunu bugün de göstermesi önemli. Bugün herkes bilgisayar kullanıyor. Fenerbahçe Yandex'i kullandığında camiaya destek olacak. Bu da bizi dünya kulübü olmaya götürecek." ifadelerini kullandı.

"BİZ GÜCÜMÜZÜ TARAFTARDAN ALIYORUZ"

Fenerbahçe taraftarlarının kendilerine inandığını dile getiren Dinçay, "Başkanımız dünya yıldızlarını kulübe kattı. Luis Nani ve Robin van Persie gibi oyuncuları bir başka takımda izlerken artık Fenerbahçe formasıyla izliyoruz. Bu da önümüzdeki günlerde daha iyi işlerin yapılacağının göstergesidir." diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Başkanımız bunu her fırsatta da söylüyor. Başkanımız, Fenerbahçe'ye neler yapabiliriz, nasıl katkı sağlarız diye düşünüyor. Taraftarımız bize sahip çıkarsa ve bizler de destek verirsek Fenerbahçe dünya kulübü olma yolunda ilerleyecektir. Taraftarımız şimdiye kadar ciddi anlamda katkı verdi. Bundan sonra da bu katkı daha fazla olacaktır. Biz gücümüzü taraftardan alıyoruz. Onlarla yaşamazsak, onlar olmasa ne projeler olur ne de biz başarılı olabiliriz. Onlar bizim yanımızda olduğu sürece daha çok proje geliştireceğiz."
CİHAN
<< Önceki Haber Hakan Dinçay: Yatırımlarımızı dünya kulübü olmak... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER