Halk otobüsü sürücüsü bıçaklı saldırıya uğradı


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde şehiriçi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsü sürücüsüne durakta beklediği sırada 4 kişi tarafından saldırı gerçekleşti. Bıçak ve sopa darbeleri ile yaralanan sürücüsü hastaneye kaldırıldı.

Olay, Müftü Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre halk otobüsü sürücüsünün oğlu İ.C.E. ile arkadaşları bir hafta öncesinde Ruhi Cöbekoğlu mevkisinde F.B., Y.B., K.B. ve B.T. kavga etti. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis tarafları ayırarak emniyete götürdü. Taraflar burada alınan ifadelerin ardından serbest bırakıldı.

Bu gün akşam saatlerinde otobüs durağına gelen F.B., Y.B., K.B. ve B.T. halk otobüsü sürücüsü K.E.'ye ellerinde bıçak ve sopalarla saldırdı. K.E. 4 kişiden kendisini korumaya çalışırken, saldırganlar kısa süre sonra olay yerinden hızla kaçarak uzaklaştı. Kendisine saldırı yapılacağını haber alarak olaydan bir süre önce emniyete gittiği öğrenilen K.E. polis tarafından güçlükle sakinleştirildi. Yüzü kanlar içerisinde kalan K.E. olay yerine çağırılan ambulans ile hastaneye kaldırılırken, yakınları ise kaçan saldırganların peşine düştü.

Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmanın ardından kaçan zanlıları kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Saldırganların emniyetteki sorguları devam ediyor. Uğradığı bıçak ve sopalı saldırıda yaralanan halk otobüsü sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, tedavisine devam ediliyor.

Polisin olayla ilgili başlattığı tahkikat devam ediyor.
CİHAN
<< Önceki Haber Halk otobüsü sürücüsü bıçaklı saldırıya uğradı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER