Hasan Palaz'dan 'Böcek Davası'yla ilgili önemli açıklama

TÜBİTAK Eski Başkan Yardımcısı Hasan Palaz, Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde çalışma ofisine ‘böcek’ konulması iddialarıyla ilgili açılan davada dikkat çeken gelişmeleri sosyal medyadan paylaştı.

Hasan Palaz'dan 'Böcek Davası'yla ilgili önemli açıklama

13 sanıklı davada sanıklar arasında yer alan TÜBİTAK Eski Başkan Yardımcısı Hasan Palaz, ilk 2 duruşmada mahkeme heyetinin 2 üyesinin değiştiğine ve böceğin bulunduğu andan günümüze dikkat çeken gelişmeleri paylaştı. 

İşte Hasan Palaz’ın o paylaşımları:

Böcek davasında 3 hakimli mahkeme heyetinin 2 üyesi 2 duruşma sonunda değişti. 3. duruşmada 1.'ye katılmış tek bir hakim vardı. 4.'de Ne olur?

1-Böcek 1.duruşmada İfade veren Başbakanlık Koruma Dairesi sanıklarına başarılı hizmetlerine karşı yapılan haksızlık çok netti

2-Yataktan alıp yatağa bırakanlara bile yapılanları görünce birileri için Vefa'nın İstanbul'un semti veya Boza markası olduğunu anladım.

3-Refakatçi polis olmadan mekanda arama yapılarak böcek bulunuyor. Kamera kaydı, parmak izi ve DNA analizi yapılmıyor. Savcıya suç duyurusu yok

4-TÜBİTAK'ın bilimsel böcek raporuna karşı görüş alınan akademisyen hiç bir bilimsel veri kullanmadan tamamen kendi tahminini yapıyor.

5-Uzaktan kumandalı Böcekler, sökülürse dinleyen kulağın yakalanmasına yardımcı olur mu? Akıllı istihbarat ne yapardı?

6-Böceği bulan ekip o güne kadar hiç böcek bulmamış! Böcek bulunca ne yapacakları zaten kurumsal hafızada yok. Neden acaba?

7-Böcek bulununca pasifize edilerek, uzaktan kumanda sinyali kestirilerek ve gereksiz bilgiler böcekle yayınlanarak, kulağa 
ulaşılabilirdi.

8-Böcek bulunan mekanlara refakatçisiz rahatça girip çıkanlara nedense soruşturma da yoğunlaşılmamış.

9-Böcek Aralık-2011'de bulunuyor. Savcılığa intikal etmesi ise Ocak-2014. Neden, Niçin dersiniz?

10-3 duruşma sonunda beni ikna edecek bir tane elle tutulur, kanıt görmedim.Ama tamamen hisle oluşturulmuş onlarca suçlama gördüm. Adalet?

11-Böcek davasında neden tanık iken sanık oldum? Raporda tahrifatı kabul etmediğim için mi? Gerçekleri kamuoyuna açıkladığım için mi?
<< Önceki Haber Hasan Palaz'dan 'Böcek Davası'yla ilgili önemli açıklama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER