Hikmet Karaman: Kaleci Serkan'ı tebrik etmek lazım


Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, haftayı galibiyetle kapatmak istediklerini, ama olmadığını, ancak oyuncularının mücadelesi ve oyun disiplininden memnun olduğunu söyledi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 13. hafta maçında konuk ettiği Torku Konyaspor ile 0 - 0 berabere kalan Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmek Karaman, maçla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Özellikle ikinci yarıda etkili olduk ve gol pozisyonumuz var. Kaleci Serkan'ı tebrik etmek lazım. İyi oynadı. İkinci yarı çok net pozisyonlarda iyi yer tutup gollere engel oldu." dedi.

Torku Konyaspor'un temposu yüksek ve 12. hafta sonu itibariyle ligin en uzun mesafe koşan birinci takımı olduğuna dikkat çeken Karaman, "Biz de bugün bu mücadelenin içinde iyi yer aldık. Galibiyetle kapatmak isterdik ama olmadı, fakat oyuncularımın mücadelesi ve oyun disiplininden memnunum." ifadelerini kullandı.

Sakat ve cezalı oyuncularının eksikliklerini de hissettiklerini kaydeden Karaman, bu olumlu futbolun önümüzdeki haftalarda sonuca da yansıyacağına inandığını sözlerine ekledi.
CİHAN
<< Önceki Haber Hikmet Karaman: Kaleci Serkan'ı tebrik etmek lazım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER