Igor Cherevchenko: Zor bir karşılaşma olacak


Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Igor Cherevchenko, Fenerbahçe ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi son 32. Tur ilk maçında yarın Fenerbahçe'ye konuk olacak Lokomotiv Moskova'da teknik direktör Igor Cherevchenko ile futbolcu Nemanja Pejcinovic, karşılaşmanın oynanacağı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi'nde basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Zor bir karşılaşma olacağını belirten Cherevchenko, "Fenerbahçe çok fazla resmi maç yaptı biz de uzun zamandır resmi maça çıkmadık. Tabii ki bunun bir dezavantajı var." dedi.

UEFA Avrupa Ligi grup elemeleri aşamasında Beşiktaş'la aynı grupta olduklarının hatırlatılması üzerine Cherevchenko, "Fenerbahçe ve Lokomotiv'in benzer bir yönü var. İkisi de şampiyon olmak istiyor. Beşiktaş da Fenerbahçe de ofansif futbol oynuyor." ifadelerini kullandı.

Yarınla ilgili tahmini sorulan Cherevchenko, "Bir tahmin vermek çok zor olur futbolda. Ama iyi bir maç çıkarmayı planlıyoruz. Yarın oyun başladıktan sonra göreceğiz. Biz oyunu kazanmak istiyoruz haliyle." cevabını verdi.

Türkiye ile Rusya arasındaki siyasi gerginlik sebebiyle yarın için ekstra bir güvenlik önlemi alınıp alınmadığıyla ilgili bir soru üzerine de tecrübeli teknik adam, şunları söyledi: "Ben takımı hazırlamaktan sorumluyum. Herkes kendi işini yapıyor, güvenlik işi başka bir iş başka birimler bunu gerçekleştiriyor."

Atatürk Havalimanı'nda çiçeklerle karşılamayla ilgili de Cherevchenko, "Kızlar bizi çiçekle karşıladılar tabii ki bu güzel bir şey." dedi.

NEMANJA PEJCİNOVİC: BURADAN İYİ BİR SONUÇ ÇIKARIRSAK BİZİM İÇİN ŞANS OLACAK

Lokomotiv Moskova'nın defans oyuncusu Nemanja Pejcinovic ise ciddi bir maça çıkacaklarını belirterek, iyi bir sonuç almaları halinde ikinci maç için şans elde edeceklerini söyledi.

Fenerbahçe maçının kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Sırp futbolcu, "İlk karşılaşma İstanbul'da. Burada iyi bir sonuç çıkarırsak bizim için ekstra bir şans olacak. Fenerbahçe çok iyi bir takım. Yarın oynayıp sonuçları göreceğiz." dedi.

Türkiye ile Rusya arasındaki siyasi gerginlik ve Fenerbahçe taraftarlarıyla ilgili bir soru üzerine Pejcinovic, "Bununla ilgilenmiyorum ve futbol oynuyorum. Bütün konsantrasyonumu sahaya veriyorum. Tribünler benim için o kadar da önemli değil. Taraftarların ilişkileri benim için tabii ki önemli, Futbolu siyasi bir karşı koyak olarak değerlendirmek asla istemeyiz. Her şey güzel olacak futbol oynayacağız ve biz böyle düşünüyoruz." cevabını verdi.

LOKOMOTİV MOSKOVA SON ANTRENMANINI YAPTI

Bu arada Lokomotiv Moskova, Fenerbahçe maçının hazırlıklarını statta yaptığı antrenmanla tamamladı. Rusya temsilcisi, ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda topla çalışmalar yaptı. Futbolcuların basına kapalı bölümde ise yarınki maçın taktiğini çalıştıkları bildirildi. CİHAN
<< Önceki Haber Igor Cherevchenko: Zor bir karşılaşma olacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER