Yeni bir çay lekeli belge vak'ası daha

Havuz medyası tabir edilen yayın organlarından Star Gazetesi'nin manşetindeki 'Ethem Sancak' kanıtı güldürdü.

Yeni bir çay lekeli belge vak'ası daha

Havuz Medyası'nın ürettiği komik ve yapay kanıtlar kervanına bir yenisi daha eklendi. Hükümet yandaşı yayın organlarının Reza Zarrab'ın 700 bin liralık saatin parasını elden aldım yazılı peçetesi, bir diğerinin çay lekeli masabaşı üretilmiş belgeleri, Twitter'dan Sümeyye suikasti belgeleri gibi fantastik haberlere imza atmasının ardından bugün de Murat Sancak'a saldırı olayıyla ilgili görenleri güldüren bir manşet haber yapıldı.

Yine -muhtemelen masabaşı- üretilmiş izlenimi veren bir el yazılı notu manşete basan Nuh Albayrak'ın müdürlüğünü yaptığı gazete sosyal medyanın diline düştü. Gazete, 56 gün boyunca sabırla beklediklerini(!) ve sonunda dayanamayıp açıkladıklarını ifade ettikleri ilginç kağıtta kim tarafından yazıldığı, kime gönderildiği, nasıl geldiği bilinmeyen bir tehdit notu yer alıyor. Bu kağıttan yola çıkarak saldırının faillerini kendi uydurdukları ve paralel  dedikleri hayali örgüte ihale ettiler.

İşte Ethem Sancak'a gönderildiği iddia edilen not (ya da mektup??)


OLAYIN ASLI

Murat Sancak’a yönelik silahlı saldırının nedeninin 'kumar borcu' olduğu öne sürüldü. Olayın ardından terör saldırısı gibi lanse edilen ancak altından çok farklı bir gerçeğin çıktığı saldırı ve kamera görüntülerinin de Emniyet'te silindiği ifade edildi.

Meydan Gazetesi'nin haberine göre Murat Sancak, Sarallara ait kumarhanede 10 milyon lira kaybetti. Borcunu en yakın zamanda ödemesi talebinde bulunulmasına rağmen Sancak bunu reddetti. Sancak’ı bir kaç kez uyaran Sarallar, borç ödenmeyince silahlı saldırıyı düzenledi. Saldırıda araca 21 kurşun isabet ederken, Sancak’ın şoförü ve koruması saldırıdan yara almadan kurtuldu. 

SALDIRI KUMAR BORCUNDAN OLUNCA SESSİZLİĞE GÖMÜLMÜŞLERDİ

56 gün boyunca konuyla ilgili fikri takipte bulunmayan, konuyla ilgili haber yapmayan Sancak medyası'nın bu tavrının manidar olduğu ifade edilirken '56 gün boyunca paralel yaptı demek için mi beklediniz' sorusu soruldu.

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber Yeni bir çay lekeli belge vak'ası daha Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER