Alkollüyken birini öldürdü, şimdi bir kızı camdan attı!

Gaziantep’te bir apartmanın 4'üncü katından düşerek hayatını kaybeden Duygu Delen'in katil zanlısı tutuklandı. Zanlının daha öncede cinayete karıştığı ortaya çıktı.

SHABER3.COM

Gaziantep'in Batıkent Mahallesi'nde 13 Ağustos Perşembe akşamı Mehmet Kaplan'ın dördüncü kattaki evinden aşağı düşen 17 yaşındaki Duygu Delen hayatını kaybetti. 

Delen'i aşağı ittiği iddia edilen Mehmet Kaplan gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi. Kaplan daha sonra "çocuğun cinsel istismarı" ve "kasten öldürme" suçlarından tutuklandı.

20 yaşındaki Kaplan'ın tutuklanması öncesi sosyal medyada #duyguiçinadalet etiketi, Türkiye'de Twitter'da TT (Türkiye gündemi) olmuştu.

Duygu Delen'in düşme anının görüntüleri ise güvenlik kameralarına yansımıştı. Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı dosya hakkında gizlilik kararı aldı.


"İNTİHAR SÜSÜ VERİLMEYE ÇALIŞILIYOR"

Duygu Delen'in bir arkadaşı, Duygu'nun da tıpkı Şule Çet gibi binadan atıldığını ve cinayete intihar süsü verilmeye çalışıldığını iddia etti.

Delen'in arkadaşları, lise son sınıf öğrencisinin Mehmet Kaplan'la 6 ay süren ilişkisinin, Kaplan'ın fiziksel şiddet uygulaması sebebiyle 4 ay önce bittiğini belirtiyor.

Delen'in Kaplan'dan ayrıldığını belirten arkadaşları, Kaplan'ın madde bağımlısı olduğunu ve ailesinin nüfuzunu kullanarak suçlarının örtbas edildiğini iddia ediyor.

Duygu Delen'in arkadaşlarına göre Mehmet Kaplan Duygu'yu tehdit ederek evine götürdü, evde uzun süren bir tartışma yaşandı, tartışma arbedeye dönüştü, genç kız evin balkonundan aşağı atıldı.

ALKOLLÜ VE EHLİYETSİZ ÖLÜME SEBEBİYET VERMİŞ 

Duygu Delen’in hayatını kaybettiği olayda fail olarak adı geçen Kaplan’ın daha öncede bir cinayete karıştığı öğrenildi. 

Kaplan’ın, daha önce 1 çocuk annesi 35 yaşındaki Zeynep Berna Atay’a çarparak ölümüne sebep olduğu iddia edildi. 

Kaplan’ın 210 promil alkol aldığı ve taksirle ölüme sebep olduğu iddia edildi. Ancak kazadan sonra Kaplan serbest bırakıldı. 
<< Önceki Haber Alkollüyken birini öldürdü, şimdi bir kızı camdan attı! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER